Kuinka pakata reilille?

Rautatiet kutsuvat, mitä mukaan?
Matka on alkanut, istumme junassa välillä Tukholma-Skövde. Viktoria ja Daniel eivät kutsuneet Tukholmassa meitä kanssaan pelaamaan krokettia, joten maisema vaihtui pikaisesti. Iltamme päämääränä on Göteborg, mutta tajusimme junaan hypättyämme, että juna kipaisee Skövden kautta. Asuimme siellä muutama vuosi sitten kolmisen kuukautta ja ystävien luona on mukava pitää parin tunnin kahvitauko.  
Nyt on kuitenkin aika puhua siitä, mitä teimme eilen: pakkaamisesta. Kyllä, pakkasimme vasta lähtöpäivänä. Ehkä typerää, mutta kun tietää mitä tarvitsee, ei siinäkään mene kauaa. Me emme kyllä tienneet.
Kategoriat: matkustus 4 kommenttia

Kuinka pakata reilille?

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.