Matka käyntiin Ruotsinlaivalla, paikoista syntisimmällä.

Täällä me nyt ollaan, reissun päällä. Juna on vienyt jo reilusti länteen, Göteborgiin saakka. Mutta suonette anteeksi sen, että teitä kuljetamme matkassamme pienellä viiveellä, sellaisella päivän parin turvavälillä. Hauska arvuutteluleikkihän siitä syntyy, kun pohditte reaaliaikaista oleskelupaikkaamme samalla kun luette edellispäivän juttuja.

Matka käynnistyi eilen pakkaamisen ja siivoamisen jälkeen (on kivempi palata siistiin kotiin) iltapäivällä lähtevällä Viking Mariellalla. Kävimme vielä pimpottamassa Annan ovikelloa ja raahasimme hänet pihaan nappaamaan yhteiskuvan. Eihän sitä koskaan tiedä, milloin seuraavaksi kehtaa turvautua ajastimeen tai uskaltaa kajota paikallisen apuun.

Kategoriat: matkustus 2 kommenttia

Matka käyntiin Ruotsinlaivalla, paikoista syntisimmällä.

2 kommenttia

  • Anonymous sanoo:

    Tämä reissublogi on kyllä huippu! Tulee hyvä mieli jo näistä jutuista – kirjotat(te) varsin ihanasti! Hyviä matkapäiviä :) -Evi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.