Only boys who save their pennies make my rainy day.

Pyysitte kuvia uusista Hanna Sarenin collegeista. Saamanne pitää, olkaa hyvä. Ne, jotka eivät usko materialismiin hiuskarvan vertaa, voivat nyt hypätä tekstin loppuun. Teille muille hehkutan, että on se uskomatonta, että joku vaatekappale voi tuntua niin omalta, että se päällään tuntee olonsa enemmän omaksi itsekseen myös persoonana. Tässä asukokonaisuudessa näitä vaatteita oli kolme: collegehousut, trenssi ja pipo. Kävelin näissä vaatteissa tietäen, että tämä tyyppi oikeasti olen ja näissä kuteissa olen kotona.

Ja mitä tuohon trenssiin tulee.. siitä puhuin silloin, kun kerroin käyttäytyneeni alennusmyynneissä yllättävän aikuismaisesti. Ale-buumin alkaessa käänsin omaksi ihmetykseksenikin askeleeni kohti Stockmannia. Etsin tasan kahta asiaa: täydellistä trenssiä ja täydellistä biker-takkia. En halunnut ostaa mitään muuta. Filippa K:n rekin kohdalla hengitykseni pysähtyi. Olin juuri puhelimessa ja totesin: taisin löytää sen. 

Lähdin Stockmannilta täydellinen trenssi mukanani, jonka sain 40 prosentin alennuksella. Tiesin, että tämä oli juuri se. En edes harmitellut, että kauniin paperikassin sijasta jouduin kantamaan ostokseni Stockan muovipussissa.

Mitä siihen biker-takkiin tulee, palatkaamme siihen myöhemmin.
Noniin, nyt voivat myös anti-materialistit liittyä joukkoon iloiseen. Tervetuloa takaisin. Kaunis päivä, eikö vaan?
-Henriikka
Uskomattoman kivoja kuvia kuvasi jälleen kerran Alexander Lazarevski
colleget/Hanna Saren, takki/Filippa K, pipo/Stadium, kengät/Dinsko, paita/second hand
Kategoriat: muoti, oma tyyli, ostokset 18 kommenttia

Only boys who save their pennies make my rainy day.

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.