Reiliblogi starttaa hurraa!

Voi olla, että käytän liikaa sanaa ”hurraa”. Jotenkin vain olen tykästynyt siihen. En jää kuitenkaan sitä analysoimaan, en jää tuleen makaamaan, vaan kerron reiliblogin startanneen.

Oma bloginihan tulee luonnollisesti jäämään ensi viikon alusta muutaman viikon tauolle reissun ajaksi. Ajattelin kuitenkin, että voisin aina laittaa tänne sellaisen sniikpiikin uudesta jutusta reiliblogin puolella, jotta osaatte ohjautua lukemaan aina uuden jutun ilmestyttyä. Kylläpä saan kuulostamaan asian siltä, että olette tyhmiä. Ajattelin vain, että voisin tehdä asiat teille mahdollisimman helpoksi. Great?


Pian starttaa riemukas reppureissu!

Täällä sitä nyt oltais. Ihmeissään ja innoissaan lähdössä reissuun. Kiitos vain Lily, että päästät meidät matkaamaan.

Reili starttaa ensi viikon maanantaina, 29.heinäkuuta ja kestää reilu kolme viikkoa. Aloitamme matkamme niinkin uniikisti, kuin laivailemalla Ruotsiin Viking Linella. Reput on tarkoitus pakata mahdollisimman tyhjiksi ja mieli valmistaa mahdollisimman avoimeksi. Kyllä tästä mieletön reissu vielä leivotaan.

Lue loput jutusta reiliblogista.

Kategoriat: matkustus 8 kommenttia

Reiliblogi starttaa hurraa!

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.