Snoop-Snoopy Dog.

Niin minä vaan vannon lastenvaatteiden ja vanhojen Levis-sortsien nimeen (ja niin minä vaan aina aloitan tekstini jollain minä-lauseella). Vannon hiuslakan suihkuttamiseen pää alaspäin ja siitä seuranneen kesyn leijonanharjan nimeen. Ja Aleksanderin kuvaustaitojen nimeen.

Kesä-Suomi on kiva. Välillä sataa, välillä paistaa. Mutta pääasiassa tarkenee sortseilla ja t-paidalla ja sadepäivänkin voi aina muuttaa kotoisaksi leffaillaksi. Kuvasimme näitä kuvia Aalon kanssa Oopperatalon edessä, ja vaaleanpunaisten kukkien keskellä tuntui tyytyväiseltä. Antaa sataa ja paistaa vaan, kyllä nämä päivät kuitenkin myöhemmin muistetaan.

-Henriikka
paita, sortsit/second hand, kengät/Bianco, korvikset/Glitter
Kategoriat: muoti, oma tyyli 32 kommenttia

Snoop-Snoopy Dog.

32 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.