Takaisin metsästä kaupunkiin.

Palasin Kuhmon rämeiköstä takaisin Helsinkiin, takaisin kotiin. Metsä teki hyvää ja mustikat samoin. Saimme samota siellä kunnon partiolaisina ja syödä itseongittua kalaa. Sauna lämpesi joka ilta, ja yöt olivat vielä etelän öitäkin valoisampia. Lisää tunnelmia loppuviikosta. Kuhmo on paras.
Kotimatkavermeeni taisivat olla jopa Suomen kesään yliampuvat. Kerrospukeutuminen tuntui ajankohtaiselta lämpötilan kiiriessä alle 20 asteen. Pipo, huivi ja musta takki olivat yhdessä kuitenkin vähän liikaa. Olen huomannut itsessäni orastavaa syksy-kaipuuta ja tämänpäiväinen kangaskasautumiseni selittyköön sillä. 

 

Syksysyksysyksy. Se kuulostaa niin kivalta suussakin. En ole vielä aivan valmis, mutta kaipuu senkun kasvaa. Jos valitsisin yhden ainoan vuodenajan Suomelle, niin kallistuisin vahvasti syksyyn. En kuitenkaan toivoisi sitä, sillä neljä vuodenaikaa on suurensuuri rikkaus. 
Jos vaikka huomenissa voisin jättää takit ja huivit pois ja selvitä hihattomalla ja pipolla. 
Toivotaan parasta. 
-Henriikka
paita, takki, huivi, pipo, farkut, kengät/second hand (HURRAA, näin sitä pitää!)
Kategoriat: random 6 kommenttia

Takaisin metsästä kaupunkiin.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.