Älkää vihatko, koska olen tyhmä.

Mitä tehdä, jos löytää reililtä ihanan ihanan 3 euron farkkutakin? Tietäen, että matkaa on vielä 2,5 viikkoa jäljellä. Tietäen, että takki painaa paljon. Liian paljon. 
Oikea vastaus on luonnollisesti: jättää takki hymyillen kirpputorilleen, poistua paikalta tietäen, että reppuun ei keräänny turhaa materiaa ja matkaa voi jatkaan kevyen mielen lisäksi myös kevyin kantamuksin. 
Mitä minä tein: Ostin takin. Kyllä. Selittäen, että se on rakkauden takki. Selittäen, etten muka löytäisi samanlaista Suomesta samalla hinnalla, vaikka tuollaisia takkejahan on joka putiikissa, jokaisen vaarin varastossa ja jokaisella viikonloppukirppiksellä. 
Saisin vähän paremman omantunnon, jos kirjoittaisin kantavani typerät tekoni seuraukset itse. Konkreettisesti. Mutta valehtelisin. Janne kantaa takkia repussaan. Hän kantaa myös soittorasiaani ja uusia, muovisia rusettisandaalejani. 
Voin siis kuitenkin olla aika tyytyväinen tilanteeseen. Elämä ilman rakkaudentakkia olisi varmasti, noh, aika samanlaista. 
-Henriikka
Kategoriat: matkustus, muoti, ostokset 13 kommenttia

Älkää vihatko, koska olen tyhmä.

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.