Back to school -ostokset ja laatutorstai.

Hei tässä tulisi nyt melkein sellainen ”päivä kuvina” -juttu. Ei ole vain kuvia siitä, kun torkutan ja herään äkäisenä, eikä siitä kun tönötän töissä. Ainiin, eikä siitä kun meinaan nukahtaa ratikkaan, ja myös nämä iltaiset nörttikuvat jää nyt ottamatta. Mutta olen kuvannut kaiken kivan ja mukavan. Keskittykäämme siis siihen, mikä rakensi laatutorstain.
Siskoni on asunut meillä tämän viikon, sillä hän pääsee omaan uuteen asuntoonsa vasta sunnuntaina. Tänään päätimme hoitaa jokavuotiset back to school -ostokset ja viettää lungin iltapäivän koulun ja duunin jälkeen. Päivän paras hetki on aamu, kun on päässyt kunnolla jalkeilla. Ja se paras hetki kannattaa jakaa ystävien ja hyvän aamupalan ääressä: rahkaa, croissantteja, smoothieta, halloumia, avokadoa, pensasmustikoita ja kunnon kahvia. Mums mums.

 Vaaleanpunaisen kahvikuppini kanssa lähdin töihin. Kahdeksan tuntia meni kevyesti, kun tiesi iltapäivällä odottavan tärkeät typerät kynät ja vihkot.

Ennen Akateemisen kirjakaupan haahuilua kävimme kuitenkin A21:sen cocktail-loungessa. Mirkka Metsola oli suunnitellut Soda Streamille työasut ja niille upeille luomuksille sitten kippistelimme (ja me Roosaliinan kanssa tietysti heitimme tsintsinit myös laatutorstaillemme ja tulevalle syksylle). Ihailin miniatyyri-leivoksia ja baristojen taitoa taikoa cocktaileja nanosekuntissa. On niitä monenlaisia lahjoja jaettu.

Viime vuoden back to school -päivän asukokonaisuudesta tuli ihmettelyjä: ”Oho, lähditkö liikenteeseen saunatakilla!? ;) Ei oikein tue siun kroppaa tuommoinen säkki:(” 

Josko tänä vuonna olisin onnistunut paremmin? Asu oli kaiken kaikkiaan simppeli. Musta maksihame, musta toppi, keltainen over-size puvuntakki, hattu ja käsikoru. Yön aikana läsähtäneiden lettikiharoiden sekaan sopi muutama huoleton letti. Tämä oli niin sitä kategoriaa ”aseteltu niin, että näyttäisi ettei ole aseteltu”.

 Ja saimmehan me lopulta ne ostoksetkin tehtyä:
– 005-mustekyniä (maailman ohuin terä, maailman paras kynä)
– Jeesus-kirjanmerkki
– Black Pool -luonnosvihko
– Moleskine-kalenteri (pyh, en luota teihin kännykkäkalenterit)
– iso kasa postikortteja
Mutta kuinka jaksan taas odottaa vuoden seuraavaa bts-päivää?
-Henriikka
Ps. Jotenkin kirjoitus takkuaa. Joka lause tuntui hitaalta ja kankealta. Huomenna taas uuteen nousuun.
Kategoriat: ostokset, ruoka ja juoma, sisko 27 kommenttia

Back to school -ostokset ja laatutorstai.

27 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Toi viimevuoden mekkohan on just ihana!
  (niin on kyllä tänki vuoden asu)

  mylifedoglife.blogspot.fi

 • Anonymous sanoo:

  Ihania kuvia ja ihanat te siskokset :’)

 • Jemina sanoo:

  mun elämän filosofia on, että paperiosastoille saa syytää rahaa niin paljon kuin tekee mieli. toinen filosofia on että pihistelen sitten ruuassa, mutta jotenkin siinä olen vähän lepsuillut.

  • Henriikka sanoo:

   Eiköhän näillä kahdella periaatteella pystykin sitten elämään elämän loppuun saakka onnellisena. Etenkin, jos sopivasti lipsuu toisesta.

 • Suvi sanoo:

  Joutomaan postikortit = <3

 • Vivi sanoo:

  Ihana päivä! Siskot on muuten ihan parhaita, omanikin muutti juuri Helsinkiin!

  Kommentoin vasta ekaa kertaa, vaikka lukija olen ollut jo pidempään ja pakko sanoa, että sulla on yksi ihanimmista blogeista, joita tiedän :)

  • Henriikka sanoo:

   Siskot ovat kyllä useimmiten parhaita, siitäkin huolimatta ettei heitä saa valita.

   Ja hei, kuin myös oma blogisi on ihastuttava.

 • Eicca sanoo:

  Aikasmoisen tyylikkäitä typyjä torstaista nauttimassa!

 • Anonymous sanoo:

  Anna matkan kokemusten rauhassa absorboitua itseesi. Be merciful to yourself. :)

 • Anonymous sanoo:

  Oih, mistä nuo kaikki ihanaiset kortit? Tuo silmälasityttö keltavihreällä pohjalla on kerrassaan valloittava :)

  • Henriikka sanoo:

   Kaikki on Akateemisesta kirjakaupasta. Ja jep, tuo silmälasityttökortti on sellaista ihanaa sarjaa ja ne kortit on sellaista mattapaperia. Aleksanterinkadulla, Samuji-liikkeen vieressä on vielä sellainen pieni lelu-/paperikauppa, josta saa tuon sarjan kortteja lisää.

  • Anonymous sanoo:

   Menin etsimään sitä pikkukauppaa, mutta siinä kohdalla oli enää vain tyhjä kohta, voi surku :( Se on kai lopettanut sitten? Akateemisesta löytyi onneksi silmälasitytön seuraksi silmälasipoika sinisellä pohjalla :)

  • Henriikka sanoo:

   VOI PYLLYNEN! Olin sanonut vahingossa väärän Samujin liikkeen osoitteen. Eli se paperikauppa on Pohjois Esplanadin Samuji-liikkeen vieressä. Hitsi anteeksi! Mutta kannattaa kyllä käydä söpössä paperikaupassa.

  • Anonymous sanoo:

   No mutta eihän se haittaa! Nyt voin siis sittenkin löytää sen ihanan kaupan, riemukasta :D Koetan löytää tuonne toiseen osoitteeseen :)Kiitokset!

 • Kaina sanoo:

  Ihanat sisarukset! Roussulla pitäis olla oma blogi! :)

 • olga sanoo:

  onko roosaliinan latvoja leikelty?

 • sydämeni pakahtuu kun 005 TULEE KEHIIIIN!!!! <333333

  tuu taas mun oven taa <3
  t. anna

  • Henriikka sanoo:

   005:stä alkaa elämä. Se on yksinkertainen totuus. Mä aion tulla sun oven taakse vielä monen monituista kertaa. Tule sinäkin.

   -H

 • Hosuli sanoo:

  Mää en oo vuosiin tehny back to school -ostoksia, mutta nyt unohdin vihkon toisen kaupungin kotiin ja on aivan pakko mennä hankkimaan uusi. JEE!! Käytän varmasti aika monta minuuttia vaihtoehtoja tutkimiseen Akateemisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.