LONG TIME, NO SEE! Asukuvia.

Minä oon täällä taas, muoti- ja lifestyle -hömpän kanssa.

Vaikka reiliblogin ja matkajuttujen kirjoittaminen olikin älyttömän mukavaa, niin kyllä kolmen viikon jälkeen kaipaa jo analyysia hameen pituudesta, kynsilakoista, kirpputoririennoista ja millaista hilloa sitä tänään popsi aamumyslin kanssa. Sitä paitsi diy-kuume kiehuu pahempana kuin koskaan, ennustan siis pahanlaatuista väsäilysyksyä.

Eilen lentokoneen laskeutuessa olin alitajuisesti varautunut räntäsateeseen. Matkustan harvoin kesällä Suomesta mihinkään, ja siksi keli on useimmiten kotiin palatessa vähintäänkin kolea. Mutta mitä vielä, tääällähän jatkuu kesäily. Olen viilettänyt hihattomassa ja lyhyessä hameessa koko päivän, ja oranssin bleiserinkin tarvitsin vasta illan hämärtyessä. Muistattehan TRUU MÄTS -juttuni? Kokelin tällä kertaa tuplaoranssia tuplavalkoisen kanssa.

Nautin reissailun jälkeen kotikaupungista. Otan Helsingin lujaan karhunhaliin ja suunnittelen tulevia kujeita. Siskokin muuttaa sunnuntaina Helsinkiin ja silloin vasta riemu repeää. Nyt istun M-barissa ja pian alkaa Semifinalissa kuuntelemisen arvoinen keikka: The Recipes, Vähäsarja sun muuta. Jes, jes jameja!

Huomiseksi olen suunnitellut pistäväni pystyyn pikkuisen DIY-kilvan. Pysykää kanavalla.

-Henriikka

Kategoriat: muoti, oma tyyli 14 kommenttia

LONG TIME, NO SEE! Asukuvia.

14 kommenttia

 • Heli sanoo:

  aina niin ihana Henriikka! ♥

 • Anonymous sanoo:

  hei nähdäänkö teidän häät siinä livillä alkavassa uudessa ohjelmassa? mutta eikö teidän häitä olekin jo vietelty tässä yhtenä kesänä? :o

 • Anonymous sanoo:

  Ei vietetä.. Sen vähän mitä Henriikkaa blogin perusteella ”tunnen” niin vaikea uskoa, että hän suostuisi häitään näytettävän telkussa :P korjatkaa jos olen väärässä mutta epäilen :)

  • Henriikka sanoo:

   Hih. Mukavaa, että joku analysoi tällaistakin. Me emme nimittäin missään nimessä laittaisi häitämme telkkaan. Ja yhdet häät per elämä riittää mulle oikein hyvin. Ja jannellekin, sen tiedän.

 • Anonymous sanoo:

  owwww, she’s back and she’s awesome! ihanaa!!

 • Anonymous sanoo:

  henriikkaaa näin sut ja jannen siinä livin uuden hääohjelman mainoksessa! en oo muistanut tsekkailla blogias aikoihin ja olin niin hämmentynyt kun näin sut yhtäkkiä tv-ruudussa. :-) oletteko tosiaan mukana siinä yhdet häät kaksi julkkista -ohjelmassa? (eikös se sen nimi ollut :D)

  • Henriikka sanoo:

   Tästä kirjoitinkin jo oman jutun, kun niin kovasti paljon tuli ihmettelyjä. Mutta eijei, me olemme siinä vain näyttelijöinä.

 • Ida365 sanoo:

  huh hu mikä hottis. toi huulipuna+jakku -kombo on sick! IHANAA saada sut takas reissusta beibe.

 • Anonymous sanoo:

  Jes näitä taas! Oot upee <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.