Pariisin kokee puistossa.

Onhan se klisee: punaviini, patonki, lempeä auringonpaiste ja viileä nurmi yhdessä Pariisin kymmenistä puistoista. Ei sille voi mitään, että tämä klisee on hyvin todenmukainen. Elämästä nauttiminen puistoissa on todella, niin kuin vinkkinnekin kertoi, yksi parhaista tavoista kokea Pariisi.

Me emme luonnollisestikaan muutaman päivän vierailullamme Ranskan pääkaupunkiin halunneet käyttää kaikkea aikaamme puistoissa. Se olisi tuntunut ajan tuhlaamiselta Pariisin kaltaisessa suurkaupungissa. Ajattelen kuitenkin, että ajanhukkaa on myös puistojen jättäminen väliin, jotain aitoa niissä todella on. Lisäksi olemme siinä mielessä etuoikeutettuja Pariisinkävijöitä, että olimme nähneet ”tärkeimmät” nähtävyydet jo viime vierailullamme, Eiffelin, Riemukaaren ja Moulin Rougen ynnä muut ja saatoimme keskittyä etsimään muutakin tekemistä.

Kategoriat: matkustus 5 kommenttia

Pariisin kokee puistossa.

5 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.