The hills are alive jne.

Tänään tahtoisin kertoa teille muutaman päivän takaisesta seikkailustamme alppitorvien ja linkkuveitsien maahan. Nimittäin, kun alppikuume iskee, siihen on vastattava. Siihen kaipuusen meille vastauksen tällä reissulla antoi Interlaken Sveitsin sydämessä.

Interlaken on kaunis, alppien ympäröimä kaupunki. Se on paikoin melkoinen turistirysä, mutta erityisen suosittu nimenomaan ulkoilma- ja extreme-lajien harrastajien keskuudessa. Saavuttuamme kaupunkiin säikähdimme itse ihmismäärää ja hintatasoa, mutta löysimme melko edullisen ja erittäin mukavan paikan majoittua Balmer’s -nimisen hostellin ylläpitämässä telttakylässä. Kun yölämpötila Sveitsissä on suht kolea, saattaa ajatus teltasta tuntua hieman vastenmieliseltä. Me emme olisi kuitenkaan voineet olla enemmän tyytyväisiä: kuuden hengen dormitelttojen sängyt olivat mukavat ja peittoja oli tarjolla tarpeeksi monta pitämään kylmän kaukana. Paikan työntekijät olivat äärimmäisen avuliaita ja tunnelma muutenkin laid back. Lisäksi keskellä pihaa oli pari riippumattoa ja poreallas, jotka sopivat hyvin kuumiin päiviin ja alppi-ilmaston iltoihin. Hintaa tälle lystille tuli per naama vain n. 22 euroa yö, mikä on kyllä Sveitsissä oikeasti hyvin edullista.

Lue loput jutusta reiliblogista.

Kategoriat: matkustus 10 kommenttia

The hills are alive jne.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.