BULLS & HORSES.

Olisi härkien ja hevosten aika. Siinähän on aika hyvä kombo. Viime viikolla pompin vielä sortseissa, tällä viikolla samoilen sateen varjon alla, huiviin kääriytyneenä. Tänään ostin villapaidan, mohairia ja villaa, mutta muistellaan nyt hetki vielä rusketusta ja auringon vaalentamia hiuksia.
Minä niin pidän tuosta collegestani. Vai onkohan se Jannen? Ehkä. Ainakaan sitä ei ole viime aikoina näkynyt vaatehuoneessani. Tuollaisesta oversize-collegesta tulee niin leppoisa olo. Sitä vaan ottaa asiat rennommin. Farkkusortsit ja maiharit vaan jalkaan ja heppa-ajelulle.
Ihan todella mukavaa viikonloppua jokaiselle. Onneksi rentoilla voi pitkissäkin lahkeissa.
-Henriikka
college, kengät, sortsit/second hand
Kategoriat: muoti, oma tyyli 6 kommenttia

BULLS & HORSES.

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.