Kissamekko.

Minulla on uusi syksymekko. Siinä on kissoja. Toisilla on naama, toisilla ei. En omista kissaa, enkä aiokaan, mutta tässä mekossa tulee hyvä mieli. Siitäkin huolimatta, että mekon kissat ovat aika tuimia. Ehkä ne ovat pettyneitä minuun, kun ostin mekon, vaikken sellaista tarvitse.
Olen aina ollut farkkutyttöjä, mutta viime kuut ovat kyllä menneet pitkälti koltuissa. Nyt kuvioon ovat marssineet sukkahousut (vaikka yritän kapinoida), mutta mekot ja hameet jatkavat voittokulkuaan. Etenkin nyt, kun kuvioissa on kissamekko.
Tässä asussa olin perjantaina Pressan avajaisissa ja kuuntelemassa Loreenia (uskomattoman tyylikäs nainen, on pitänyt jo niin kauan kirjoittaa hänestä). Jälkeen päin mietin, onkohan kissamekko sittenkään sopivin kutsuvierastilaisuuksiin. 
Oli miten oli, kissoilla mentiin. Ja saahan pinkillä huulipunalla yleensä aika paljon anteeksi.

 Joskos huomenna jatkaisin Loreenista? Tai lonkkarista, johon olen vihdoinkin saanut pyörät? Tai synttärikakusta, jonka leivoin ikääntyneelle ystävälleni? Tai voisin vihdoin julkaista asukuvia päivältä, jolloin rakas kälyni sai uuden sukunimen.
Peace,
Henriikka
Kategoriat: muoti, oma tyyli 25 kommenttia

Kissamekko.

25 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Upea mekko! :)

 • Aada sanoo:

  Ihana kissakuosi! :)

 • Linda sanoo:

  Oi mikä ihana mekko, voisin itekki tollasen huolia♥ :)

 • Anonymous sanoo:

  Vau!!

 • katja sanoo:

  Miau! Oon katellut tuota mekkoa ja hametta samalla kuosilla, mutta arvelin, että oisin ihan liian kreisi kät leidi kun vaatteen koristuksesi tulisi kuitenkin ihka aitoja kissankarvoja, kun sen käyttöön ottaisi… Mutta äärettömän söpö se on, ei siitä pääse yli eikä ympäri.

  • Henriikka sanoo:

   HAHAHA sinä oot se kreisi cat leidi, eikö? Mä en siitä hameesta niin innostunut, mutta tästä mekosta muodostui pakkomielle.

 • Anonymous sanoo:

  Mistä toi mekko on? Aivan ihana!

 • Milja sanoo:

  Tuo on siis niin hurmaava mekko! olen sitä itsekin katsellut jo varmaan kuukauden päivät, ehkä pitää vihdoin marssia ostamaan…

 • Vau mikä mekko, upea!!! :)

 • Naava sanoo:

  Mistä tuollasen kissamekon saa?

 • Mandy sanoo:

  HAAAAA, tämän lapsen kaapista löytyy sama mekko! Se on ihan paras, koska sen voi pukea ”tylsien” vaatteiden kanssa, kun kuosi on niin veikeä! <3

  • Henriikka sanoo:

   hihih, ja varmaan aika monen muunkin kaapista. Olivat Helsingissä ainakin aivan loppu. Kuosi on niin pöööfekt!

 • Anni sanoo:

  ooo. aika söpöläinen!

 • Hosuli sanoo:

  Kissamekko on kyllä söpö. H&M on tainnut onnistua sen suunnittelun ja markkinoinnin kanssa aika hyvin, kun se on vilahdellut niin monessa blogissa ja ihan livemaailmassakin. Joskus vaan toivoisin, että ei-niin-järkyttävissä olosuhteissa vaatteensa tuottavat firmat sais yhtä paljon näkyvyyttä, mutta raha puhuu, tietysti. En nyt tietenkään tarkoita sinua, ei tämä postaus taida olla maksettu. :) Mutta on harmi, että H&M panostaa ei panosta työntekijöidensä hengissä pysymiseen yhtä paljon kuin mainostamiseen.

 • Hosuli sanoo:

  Oho, ylimääräinen ”panostaa” jäi vielä tuonne roikkumaan häirisevästi. Milloin opin oikolukemaan kommenttini kunnolla ennen julkaisunapin painamista?

  • Henriikka sanoo:

   Heippa. Aijaa, hauskaa. En ole nimittäin bongannut tätä vielä mistään toisesta blogista. Ja oikeassa olet, itsekään en muista koska olisin viimeksi shoppailut näissä ketjuliikkeissä. Tuntui vähä oudoltakin. Mutta sitä en ymmärrä, että kaikki kaadetaan juuri H&M:n niskaan. Kaikki ketjuliikkeet on yhtä pahoja, joskus tuntuu että se unohdetaan täysin.

   Ja ehei, tämä postaus ei todella ole maksettu :–) Kertoisin siitä kyllä selvästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.