Sukkahousut, en tarvitse teitä.

Karu totuus on, että alan murtua otsikon uhmakkuuden edessä. Minä tosiaan tarvitsen sukkahousut. Ja pian. Yöllä on taas varmaan pakkasta ja minä totisesti tarvitsen niiden housujen lisäksi myös kaulahuivin, villapaidan ja jotkut pörröiset, pehmoiset sukatkin. Minä kuulun niihin hulttioihin, jotka usein ajattelevat päähän painetun pipon korvaavan kaiken muun villatavaran.
Syksy on niin ihmeellinen. Sää vaihtuu tiuhaan ja ympärillä riittää katseltavaa koko ajan. Kerään syksyn fiiliksiä jättimäisen, harmaan mekkoni alle ja sitten voin kaamosaikana vain hameen helmaa nostamalla tuoda syksyn värit takaisin. Perusvilauttelua.
Nyt vohveleita. Mmmmmmm. Ja kermavaahtoa. 
-Henriikka
korvikset, mekko, kengät, takki/second hand, pipo/Stadium
Kategoriat: muoti, oma tyyli 20 kommenttia

Sukkahousut, en tarvitse teitä.

20 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.