Vähemmän skumppaa, enemmän hodaribaareja.

Koska pidän blogia, saan silloin tällöin kutsuja pressitilaisuuksiin ja muihin yritysten järkkäämiin tapahtumiin. Tällaiset tapahtumat ovat vallan kivoja, sillä on mukava tavata uusia ihmisiä ja etenkin kuulla uusista ilmiöistä, sekä siitä mitä ympärillä tapahtuu. Yleensä tällaisissa tilanteissa minua kuitenkin huvittaa. Siellä sitä tönötetään skumppalasit kädessä, hetkeksi lattialle vieritetyllä punaisella matolla ja mutustellaan macaron-leivoksia – ah vitsi, sori. Macaron-leivokset ovatkin so last season, cakepopsit ovat vielä hetken in. Joka tapauksessa välillä, no aika usein, tulee olo, että statusseikkoihin keskitytään oikeaa sisältöä enemmän.
Eräs kaunis päivä vierailimme kuitenkin niin poikkeuksellisen leppoisassa tapahtumassa, että pakko jakaa kuvia teidän kanssa. Kyseessä oli Milttonilla järjestettävä Crocsin tapahtuma, ja asiat oli niin just eikä melkein. Mun sydän ihan läikähteli, kun huomasin miten juttuun oli panostettu. Jos on kyseessä perhebrändi, niin tehdään sitten perhetapahtuma! Olen ollut muutamissa lastenvaatteita markkinoivassa tapahtumassa, joka on ollut enemmänkin cocktail-tapahtuma kuin perherieha. Sen minä vaan sanon, että tämä toimi niin paljon paremmin. 
Ja huomiona kerrottakoon, että ensi kertaa Janne oli jostain blogitapahtumasta totaalisen fiilareissaan. (”No kai nyt, kun siellä oli hodaribaari!”)
(Anteeksi mitä? Mitä tuossa ylläolevan kuvan asfalttitekstissä oikein lukee? Joku nappula on oppinut kirjoittamaan ensimmäisen sanansa. Mahtaa vanhemmat olla ylpeitä. Nauran täällä kippurassa.)
Koko jutun juju oli siinä, että tapahtumassa oli oikeasti kivaa kaiken ikäisillä. Oli lautapelejä, pomppulinna, hodaribaari, ilmapalloja, ihana visuaalinen toteutus, kenkien muotinäytös, asfalttiliituja ja pelottava, vihreä lohikäärme. Vaikkei omaa muksua ollutkaan matkassa, niin oli ihana seurata pikkukavereiden ilonpäivää. 
Tai ehkä juuri siksi oli kiva seurata, ettei omia ollut. Ei tarvinnut huolehtia, ettei kukaan pompi pomppulinnassa kaverin niskaan. Vitsi mitä stuntteja ne pienet teki!
Crocsin kengistäkin jäi huomattavan paljon parempi maku suuhun. Ne ei olekaan vain niitä reikätohveleita.
(Tsekatkaa nyt toi vasemman reunan stuntti! Jäätävä meno.)
Nyt tuli taas hyvä mieli, kun kuvia skrollaili. Välittyykö tunnelma?
 Hyvää duunia. Vähemmän skumppaa, enemmän hodaribaareja.
-Henriikka
Kategoriat: ruoka ja juoma, tapahtumat 20 kommenttia

Vähemmän skumppaa, enemmän hodaribaareja.

20 kommenttia

 • Anonymous sanoo:

  Kuvista välittyy upea tunnelma tänne saakka! ”Oi, jospa oisin saanut olla mukana.” Jannen hymy on paljon kertova.

  • Henriikka sanoo:

   Voi kunpa olisitkin ollut. Minäpä tiedän, kuka olet. Pikkulinnut kertoivat. Tervetuloa meille koska vaan, mennään vaikka yhdessä kenkäostoksille.

 • Heli sanoo:

  se on crocs-krokotiili eikä lohikäärme!! :-D

 • Helinä sanoo:

  Päivän naurut tuli tuosta kuvasta mikä sisälsi ei niin nuoreen suuhun kuuluvan sanan. Hekottelen täällä itsekseni vielä vanrmaan seuraavan vartin :D

 • lili sanoo:

  Hahhaa ihan loistava toi vikan kuvan stuntti!:’D Mä oon kauhean huono käymään näissä blogitapahtumissa, skumppa ja macaronsit (tai hodaritki) maistuis kyllä, mutta en oikein osaa olla siellä pönöttämässä.. Tällaisia vauhdikkaita tapahtumia siis lisää!:)

  • Henriikka sanoo:

   Todellakin, aktiviteetit kunniaan, pönötystä vähemmälle. Meidän pitää varmaan alkaa julistaa jotenkin mahtipontisemmin.

 • Roosa sanoo:

  hassua, miten hyvä mieli tästä tuli! hymy tarttuu selvästi myös kuvien välityksellä. juuri jotain tällaista kaipasin tähän inhottavaan torstaipäivään, kiitos että olet ja teet ja kerrot ja jaat.

 • Anonymous sanoo:

  Sitä vaan aloin miettiä, että onko sulla lupa julkaista nämä kuvat näistä lapsista täällä netissä aivan avoimesti… Julkisella paikalla saa toki kuvata, mutta alle 18-vuotiaiden naamaa ei ihan minne vaan saa julkaista… Netti kun on täynnä rikollisia ja muita…

  Hauskaa toki näytti olevan ja hyvä fiilis:)

  • Henriikka sanoo:

   Ei huolta, otan kyllä tällaisista asioista aina etukäteen selvää ja kaikki on kunnossa. :–)

   Kiva, kun huolehdit. Pikkukavereiden oikeuksista on pidettävä huolta.

 • Anonymous sanoo:

  Ihania kuvia, joista iloinen tunnelma todella huokuu! Kiitos positiivisesta ja ihanasta blogista :)

 • Tiina sanoo:

  Neljän lapsen äiti täällä myös hekottelee tuolle katutaiteelle/mielenilmaukselle! Ihan mahtava!
  Voin kuvitella ko. äidin (tai itseni) tuohon toivomaan pikaista sadekuuroa! :D

 • Luomutukka sanoo:

  Voi hitsi, tunnelma todellakin välittyy tänne asti :)

  • Henriikka sanoo:

   Se on kiva kuulla. Aina välillä sitä pohtii, että mitä ihmettä mä oikein laitan näitä kuvia vaan tänne, entäs jos kukaan ei saa näistä mitään.

 • Mua naurattaa niin että meinaan pissata housuun :-D Oli kyllä hyvät bileet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.