80’s T-shirts

Kuinka todellista on löytää samalla ostosreissulla second hand -putiikista sekä Adidaksen että Leviksen tiilenpunaiset T-paidat? Mielestäni huomattavan epätodennäköistä, etenkin jos kyseessä on kauppahallin sijaan sympaattisen pieni, mutta monipuolinen Hakaniemen Fida. Huomattavan paljon enemmän todennäköisyyttä löytyy sille faktalle, että rakastun molempiin. Ja ostan molemmat. 
Tiilenpunainen, poltetunpunainen, vanhanpunainen? Ihana sävy ja ihanat kasaripaidat. Tämä oli taas niitä kertoja, kun miesten rekki kohteli astetta paremmin kuin omalle sukupuolelle osoitetut vaatekasat. Asetun taas ikuisuuskysymyksen eteen: osaanko käyttää T-paitoja? Jos en muuten, niin kotilööbailussa ainakin. Yöunien laatu on taattu näissä toiselle kierrokselle päässeissä paidoissa.
Uusi viikko, nastaa. 
Tämän viikon lämpimin suositus on käväistä WST:n pop up -storessa.
-Henriikka
Kategoriat: kirpputori, muoti, oma tyyli, ostokset 14 kommenttia

80’s T-shirts

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.