Flamingo-inspiraatio


Viimeisessä kuvassa on viime keväänä nappaamani kuva Minimumin flamingo-haalarista. Tuo hetki katkaisi kamelin kaulan, kun taas flamingon kaula nousi ylväänä mielessäni. Pääni täyttyivät vaaleanpunaisista, sulavalinjaisista linnuista. Tottahan se on, että flamingot sopivat ulkomuodoltaan, väriltään ja olemukseltaan täydellisesti muotimaailmaan. Ne ovat pitkine jalkoineen kuin suoraan katalogin sivuilta.

En saa vaaleanpunaisista linnuista tarpeekseni. Ne vainoavat unissa ja valveilla, eivätkä irtoa haavekuvista. Eilen meillä järjestettiin ystävän NHL-aiheiset yllätyssynttärit, tänään menen 20-luvun teematupareihin. Entäs jos minä järjestäisinkin kaamoksen keskelle fiinit juhlat, teemana flamingot?

-Henriikka

Ps. Muistakaa äänestää mun ja Jannen häämatkaa Islantiin. Ja yllyttäkää kavereitakin.

Kuvat: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kategoriat: muoti 21 kommenttia

Flamingo-inspiraatio

21 kommenttia

 • MariWLZ sanoo:

  Falmingot on ihania ! mulla on semmonen vansin flamingolippis ja se on kyllä ylisulonen:)

 • Ihania kuvia!! :) Ja oih!! Ehdottomasti flamingo juhlat!!! :)

  • Henriikka sanoo:

   Hitsi vie kun olisi niin monet ihanat juhlat järjestettävänä. Ehk pidän flamingohenkiset synttärit rakkaimmille typyille.

 • Anonymous sanoo:

  Seuraavaksi New York Times…. way to go! ;)

 • Susanna sanoo:

  Löysin blogisi sattumalta tänään Blogilistan kautta ja olen tällä hetkellä lukenut ehkä puolet blogikirjoituksistasi. Olen jo pitkään tuskastuneena selaillut erilaisia minulle uusia blogeja siinä toivossa, että löytäisin Juuri Sen blogin, jota jään ihastellen ja inspiroituen seuraamaan, mutta sellaista ei ole tullut vastaan ennen kuin nyt. ”Tämä se on”, olin varma jo tämän syksyn kirjoitustesi jälkeen. :) Kiitos ihanasta blogista!

 • senja sanoo:

  Joo pidä flamingojuhlat! Ei haittaa vaikkei olisi juhlimisen aihettakaan, ja sinä jos kuka osaat pippalot järjestää, olisi kiva lukeaja nähdä kuvia juhlistasi :)

 • Hei!
  Pitkään mietin uskallanko, koska olet huikea ”blogiguru”, mutta haluaisin haastaa sinut kirjoittamaan aiheesta numero 4 (http://iammrsk.blogspot.fi/p/a-blog-challenge.html). Erityisesti muodin ja tyylin näkökulmasta :)

  • Henriikka sanoo:

   Minäkö muka huikea blogiguru? VAU. Ihana haaste. Valitettavasti tällä hetkellä kirjoitusaikataulu on niin tiivis, etten millään ehdi vastaamaan, MUTTA musta on aina ihana saada joku haaste ja miettiä mitä niihin olisi vastannut.

  • Henriikka sanoo:

   Ja tämä oli kyllä sellainen haastekysymys, joka pitää laittaa muistiin, jos pystyis joskus kirjoittamaan oikein pitkästikin aiheesta.

 • Roosa sanoo:

  tulikin tästä mieleeni, kun viime keväänä vilan liikkeissä oli ainakin näyteikkunoissa sellaisia noin metrin korkuisia koristeflamingoja. meinasin käydä kysymässä, saisinko yhden sitten kun niitä ei enää tarvita. unohdin, pahus.

  (en tosin ole varma, olisiko sellainen edes sopinut saati mahtunut kämppääni, mutta oishan se nyt ollut ihan pirun cool. ”joo en ostanutkaan pakastinta kun muuten tää mun flamingo ei mahtuis tähän nurkkaan.”)

  • Henriikka sanoo:

   Sun ei tarvitse tuntea surua, ne ei yleensä myy kyllä mitään niitä koristuksia heti sen jälkeen, kun ne ovat olleet näyteikkunassa. Mutta woh, sellanen olisi niin siisti.

 • Anonymous sanoo:

  Flamingot on ihania! Laita teema juhlista kuvia.
  Tuli vaan mieleen, että voisitko kysyä Jannelta onko heidän konserttinsa tiistaina k-18 vaiko eikö, tuli ristiriitaisia hakutuloksia kun yritin kattella.

 • Mahtijanne sanoo:

  Rakas ystävä, osoitteesta http://www.idänihmeet.fi löytyy vastaus! (=ei ikärajaa)

 • Laura sanoo:

  Kyllä, flamingot rulez!

 • Anonymous sanoo:

  Omasta mielestäni flamingot on aina olleet älyttömän irstaan näköisiä, näyttävät ihan nakupelleille (eikä siinä hyvässä mielessä). Kummallinen juttu, mutten saanut katsottua näitä kuvia läpi irvistämättä.
  Tässä ilmainen gradunaihe jollekin estetiikan opiskelijalle! ;)

 • Henriikka sanoo:

  Mua naurattaa tämä kommentti niin paljon, aina uudestaan ja uudestaan. Herättääkö vaaleanpunainen väri sussa nakuiluassosiaation? ihan mahtava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.