Forget the brain, use the hair.

Nämä kuvat ovat jotain todella uutta. Kolmannessa kuvassa taidan näyttää enemmän Sini Sabotagelta kuin itseltäni. Viimeisen kuvan julkaisin jo aiemmin, mutta nyt valokuvaaja laittoi minulle muutaman lisäkuvan, ja tällaiset shokkiotokset pitää tietysti jakaa.
Haaveilen niin kovasti reiveistä tai kreisibileistä, johon joku päivä voin oikeasti toteuttaa
tuon Tähkäpää-letin.

Ei näistä paljon itseäni tunnista. Ehkä ainoat tuntomerkit ovat korvanlehdettömät korvat ja niiden lävistykset. Millaisia fiboja nämä herättävät? Kuvottaa, naurattaa, inspiroi? Tällainen on minusta mielenkiintoisia, sillä tässä tulee hyvin esille se, miten sama ihminen voi tuoda itseään niin monella tavalla ulkoisesti julki. Olen ihan tyytyväinen siihen, että normaalissa arjessa hiukseni ovat vähän vähemmän tötteröllä, ja pakkeliakin on kolme kiloa vähemmän.

Ja tiedoksi vain, että jos joku on kiinnostunut valokuvauksesta niin itselleen, blogiinsa kuin vaikka polttareihin, niin näidenkin kuvien ottajalta, Aleksanderilta saa Henriikka-alennusta. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta (pssst! Hän puhuu kyllä suomea).

Uusi viikko aloitetaan elokuvilla ystävien kanssa. En muista koska viimeksi olisin ollut leffassa. Elokuvana on ”Oli aikakin”. Toivottavasti se pakahduttaa sydämen tainnoksiin.
-Henriikka
Kategoriat: hiukset, muoti, valokuvat 45 kommenttia

Forget the brain, use the hair.

45 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.