Kakkubuffet, yksi elämän suurimmista iloista.

Lupaukset on pidettävä, aina. Kun siskoni täytti vuosi sitten 19 vuotta, hän asui Tansaniassa. Laitoin hänelle viestin, että Suomeen palatessaan vien hänet Kakkugallerian kakkubuffettiin syömään niin paljon kakkua, että napa pyörii. Laitoin lupaukseni muistiin.
Viime torstaina Roosaliina täytti 20 vuotta, emmekä olleet vielä löytäneet tietämme kakkubuffettiin. Perjantaina juhlimme synttäreitä ja lupaukset täytettiin vuoden viiveellä. Paljon onnea ja kamalasti kakkua (ihanasti kakkua)!

 Vadelmalakritsi-, mangositruuna-, saksanpähkinäsuklaa-, metsämarjajuusto-, passionvadelma- ja appelsiinisuklaakakkua. Nämä muistan ulkoa, mutta yhteensä söimme kahtatoista kakkua ja muutaman pienen leivoksen. Hyvä suoritus, emmekä edes poistuneet ähkyssä, vaan kakkuiloisina
Fredrikinkadun Kakkugalleria on ehdottomasti paras buffetille. Siellä voi potkaista kengät pois, vuorata puupenkkinsä kauniilla tyynyillä ja tehdä nurkkapöydästä kodin. Lisäksi seinille on ripustettu kuvataidetta. 

”Onko tuo pala kakkua? Se on parasta, kakku.” (kommentti instagramiin)
Nauttikaa viikonlopun rippeistä. Sunnuntai ei ole turha päivä, vaan oikeastaan aika ihana. 
– Henriikka
Kategoriat: juhlat, ruoka ja juoma, sisko 14 kommenttia

Kakkubuffet, yksi elämän suurimmista iloista.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.