Kauniita unia pellavalakanoissa.

Toisinaan takaraivoon jää kutkuttamaan sellaiset haaveet, etteivät ne meinaa lähteä lipettiin sitten millään. Ja aina palkkapäivänä miettii, että joskos sitä nyt sitten sijoittaisi
Minulla tällainen sitkeä unelma on ollut Balmuirin pellavavuodevaatteet. 
Pellava on kylmällä ilmalla lämmin ja kuitenkin helteillä viileä ja hiostamaton. Se näyttää niin kauniilta ja kotoisalta, ettei toista löydy, eikä pieni ryppyisyys tee kuin lisää tunnelmaa. Mitä Balmuiriin tulee, sehän on suurinta luksusta ja kaiken lisäksi kotimaista, joten hintaa kyllä löytyy. Mutta kaikkien arvioiden ja lukemieni kokemusten mukaan tuote on rahan väärti. Ja Balmuirilla on myös isoja lakanoita. Meidän lakanavalinnoissa tulee usein esteeksi se, että omistamme tuplapeiton, eikä moniakaan lakanoita toteuteta kaksinkertaisina (esimerkiksi näitä, byäh).
Väriksi haluaisin valkoisen. Balmuirin valkoinen ei ole aivan supervalkoinen ja sellaisia uskaltaisi helposti käyttääkin. Tällä hetkellä myös makuuhuoneemme verhot ovat valkoista pellavaa, ja koko huoneesta tulisikin näiden lakanoiden myötä unihuone viimeisen päälle.

 Pellavalakanoita on myynyt myös esimerkiksi H&M home, Villa Stockmann, Anno, Hemtex ja Ikea, mutta tällä hetkellä ainakaan näiden nettikaupoista ei löytynyt pellavalakanoita. 
Lokakuussa Stockmannilla olisi 250 euron tuplapussilakana 50 euroa kanta-asiakasalennuksessa, ja 40 euron tyynyliinoista olisi neljäsosa hinnasta tiputettu pois. Olisiko aika toteuttaa sitkeänä piinannut haave?
Kauniita unia, toivottavasti pellavalakanoissa.
-Henriikka
Kuvat: Balmuir
Kategoriat: sisustus 12 kommenttia

Kauniita unia pellavalakanoissa.

12 kommenttia

 • katja sanoo:

  H&M:ltä löytyy ainakin tämmöstä http://www.hm.com/fi/product/13472 Itsekin olen jo kauan pellavalakanoista haaveillut. Ehkä joulupukki tuo :—)

  • Henriikka sanoo:

   niinpä onkin! H&M:n lakanoista olen vaan kuullut vähän kehnoa palautetta. Kuulemma tyyny likaantuu tosi helposti ja kangas on aika ohutta.

 • Anonymous sanoo:

  Myös Finlaysonilla on pellavalakanoita:
  http://www.finlayson.fi/tuotteet/JF-by-Finlayson/Premium-mallisto%20J.F.%20by%20Finlayson?openGroup=1423

  Noi Balmuirit on kyllä tosi kauniin värisiä! :) Harmi, että hinta on niin korkea…

  • Henriikka sanoo:

   Hei tämäpä oli hyvä tieto, kiitos. Balmuirit ovat yhä tosin haaveissani, mutta hitsin vaikea tietää kuinka paljon hinnassa on niin sanottua ilmaa.

 • Aada sanoo:

  OOh, samanlaisia haaveita ja ajatuksia täälläkin pellavapussilakanoista, oi oi oi! Monesti olen miettinyt samaa, että ”joko nyt olisi aika sijoittaa”, mutta vielä toistaiseksi ne on jäänyt hankkimatta, mutta vielä jonain päivänä. :)

 • Anonymous sanoo:

  Heippa! Mulla on H&M:n valkoinen tuplapussis ja kaks tyynyliinaa täysin käyttämättöminä. Voisin myydä poies jos kiinnostaa :)

  Nops

  • Henriikka sanoo:

   Heippa Nops, kiitos vinkistä. Luulen, että tällä kertaa panostan kuitenkin kerraalla vähän arvokkaampiin yksilöihin. Laita ihmeessä myyntiin vaikka huuto.nettiin. Menevät varmasti!

 • Anonymous sanoo:

  No eiköhän Balmuir sulle kohta laita lakanat postiin :)

  • Henriikka sanoo:

   Tuskinpa vain, jätin tahallisesti linkit laittamatta, ettei vaikuta kalastelulta. Voi kuitenkin olla, että itsen satsaan näihin ennen kuun vaihdetta. Jehu!

 • Hosuli sanoo:

  Hei kiitos tästä! Olen haaveillut pellavalakanoista, mutta en haluaisi ostaa sellaisia, joiden alkuperä on epäselvä (halpismerkkien tuotteista ei yleensä selville kuin valmistusmaan, jos sitäkään). Balmuir ainakin lupailee sivuilla korkeita ekologisia ja eettisiä periaatteita, joten ehkä ryhdyn säästämään. Tai esitän toiveen joulupukille. :)

  • Henriikka sanoo:

   Balmuir on ainakin omien tietojeni ja kokemusteni mukaan erittäin laadukas ja ekologinen. Taidanpa itsekin päätyä näihin, kaiken haaveilun jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.