Miesten takissa.

Parisuhteen hyvä puoli on se, että vaatekaappeja on ikään kuin kaksi. Homma lähtee kuitenkin vähän käsistä, jos oma garderooppikin alkaa täyttyä miesten kledjuista. Tässä asussa homman juju oli miesten trenssi, tietysti oversize. Tummansininen takki löytyi joskus kirppikseltä, tietysti. 
Mutta kun hommaan sekoittaa uutta ja vanhaa, ei kokonaisuudesta tule puli. Koko asu lähti oikeastaan tarpeesta kääriä itsensä tuuliseen päivään mahdollisimman suureen määrään kangasta. Takin lisäksi löytyi villapaitaa ja huivia, jotka kaikki rennosti roikkuivat mukana. 
Suuren kangasmäärän kanssa mitäs muutakaan kuin nahkaa. Viime jouluna lahjaksi saadut nahkahousut sopivat matalien nahkakenkien kanssa, mutta parhaan silauksen antoi uusi LUMI:n laukku. Ai että se näyttääkin mainiolta ja yksi parhaista jutuista on se, miten paljon se imeekään tavaraa sisuksiinsa. Voitteko kuvitella, että näiden kuvien ottamisen hetkellä laukussa oli kaiken peruskamppeen lisäksi 120-senttisen sängyn aluslakana?

Näihin tuulisiin tunnelmiin, näihin Kamppi-hetkiin. 
Tuulinen Helsinki on tänäänkin, mutta minä lähdin sitä karkuun. 
Olen sitä piilossa rakkaan perheen luona.
-Henriikka
Kategoriat: muoti, oma tyyli 8 kommenttia

Miesten takissa.

8 kommenttia

 • Minna Rosé sanoo:

  Toodella tyylikäs asu! Olen vaatetusalan opiskelija ja tein juuripostauksen talven trendeistä. Juuri tommoiset takit on nyt trendikkäitä ja juuri tuon värisenä :) Itsekin etsiskelen vastaavanlaista! Sun blogin ulkoasu on kyllä todella kaunis!

 • Jess sanoo:

  Oon lueskellut blogiasi jonkun aikaa, kiitos mukavista lukuhetkistä, jotka oot kirjoituksillasi tarjonnut :) Asussa on oikein kauniit värit, mutta eniten mua kiinnostaa, että mistä tuo niin täydellisen näköinen huivi on?

  • Henriikka sanoo:

   Kylläpä hävettää vastata kysymyksiin näin käsittämättömän myöhässä. Kiitos kovasti, ihanaa että jaksat lukea. Huivi on ostettu Etiopiasta, sieltä saa maailman parasta villaa!

 • Anonymous sanoo:

  Odottaako Helsinki, vaikkei sinne lähtisikään opiskelemaan? Pääkaupungin mystiikka kiehtoo, mutta ei tarjoa juuri sitä koulutusta, jota toivoisin. Myöhemmin voisin kuitenkin kuvitella muuttavani sinne, mutta mietin vain, onko silloin jo liian myöhäistä.

  • Henriikka sanoo:

   Kyllä odottaa. Helsinki odottaa varmasti.

   Toki kannattaa pohtia minkälaista Helsinkiä haluisi kokea. Opiskelijahelsinkiä? Sinkkuhelsinkiä? Perhehelsinkiä? Eläkehelsinkiä? Kaikki kun ovat niin erilaisia. Mutta olen kyllä sitä mieltä, että ala edellä. Muuttaa ehtii sitten myöhemminkin.

 • Maukku sanoo:

  Yksi puoli voi olla myös se, että vaatekaappeja on ikään kuin nolla. Tai vähemmän kuin yksi, jos toinen käy siellä liiakseltaan. Nimim. pipoton ja huiviton.

  Nii ja hyvännäkönen kombo toi! Ei lainkaan puli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.