Päästä Hesariin ja kuolla.

Voi teitä tarkkasilmäisiä, jotka pidätte silmänne auki maailmaa tarpoessanne. Olitte aivan oikeassa, minun naamahan se siellä päivän Helsingin Sanomien sivuilla nökötti. Viime viikolla Kaivarin Kanuunan kirpputorilla olin haastateltavana pääkaupunkiseudun kirpputoreista ja nykyisestä tilanteesta. Otsikko viittaa tietysti Vallilan makasiinien Valtterin kirpputorin sulkemiseen ja sen seuraamaan ”tyhjiöön”. Koko jutun pääkysymyksenä oli, minne kirppismyyjät ja -ostajat ovat siirtyneet Valtterin lopettamisen jälkeen?

Päästä Hesariin ja kuolla saattoi olla pienoista liioittelua, mutta onhan se kiva päästä ”asiantuntijaksi” tällaisen lehden haastatteluun. Aluksi tulee olo, että mikä minä nyt olen teille mitään kertomaan ja sitten hetken mietinnän jälkeen hiljalleen ymmärtää, että ehkä minä tosiaan tiedän tästä aiheesta jotakin.
Jutun voi lukea päivän lehdestä tai Hesarin nettisivuilta täältä.
Kun on puhe kierrätysvaatteista, se näyttää jotenkin liittyvän sinuun aina :)
(lukijan tämänpäiväisestä sähköpostista)
– Henriikka
Kategoriat: Helsinki, kirpputori, pressi 10 kommenttia

Päästä Hesariin ja kuolla.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.