Uusi laukku: Lumi Accessories – Hanna U

Viime viikonloppuna vietettiin I love me -messuja, joista nyt puskeekin kuvia joka tuutista ja mediasta. Messut olivat onnistuneet, mutta yksi yritys iski kyllä kattauksesta yli muiden. Muotipuolen Lumi Accessories sykähdyttää vuosi vuodelta uudestaan laadullaan, ajankohtaisuudellaan, mutta kuitenkin iättömällä suunnittelullaan.
Lumi Accessories perustettiin New Yorkissa vuonna 2000. Suunnittelijaduo Sanna Kantola ja Bruno Beaugrand olivat viettämässä vuosituhannen vaihdetta Euroopassa, kun he löysivät vanhan huopatehtaan Suomesta, joka valmisti tuotteita lumivalkoisesta huovasta. Kaksikko alkoi suunnitella yksinkertaisia hattuja ja laukkuja, joihin he lisäsivät nahkaisia yksityiskohtia. He alkoivat kutsua tuotteitaan nimellä ”LUMI”.
Vajaa 15 vuoden aikana ollaan tultu pitkälle, pitkälle eteenpäin. Päämateriaaliksi on valikoitunut nahka ja mallistot koostuvat pääasiassa laukuista, mutta sen lisäksi löytyy muun muassa kukkaroita, vöitä ja lompakkoja. LUMI myy tuotteitaan yli 25 maassa ja pyörittää toimintaansa Helsingistä käsin. Myös Helsingissä heiltä löytyy kaksi myyntiliikettä. Arvostan kovasti kyseisen yrityksen työtä ja etenkin seuraava sitaatti nettisivuilla saa nyökyttämään päätä hyväksyvästi:
”By choosing a product that uses sustainable design and processes, you are not only supporting designer brands like LUMI in the struggle for a sustainable development in the fashion trade, but you’re also choosing a high quality product that you can use for years to come.”
Olen aina omistanut Lumilta ennen vain kaksi pientä suloista kolikkopussia. I love me -messujen puitteissa sain tehdä yhteistyötä LUMI:n kanssa, ja he antoivat minulle laukkuvalikoimastaan vaaleanruskean, nahkaisen Hanna U -laukun
Sain valita laukun muutamasta vaihtoehdosta, ja mitä laukkuihin tulee, olen niiden kanssa klassinen, turvallinen ja melko unisex. En osaa kuvitella satsaavani kirkkaanväriseen, feminiiniseen laukkumalliin, joka on täynnä pieniä yksityiskohtia, jos valittavana on yksinkertaisempia, selkeälinjaisia laukkuja. 

Hanna U on tyylini erittäin osuva. Siinä yhdistyy käytännöllisyys, esteettisyys ja iätön design. Halusin jotenkin tuoda esiin sen, miksi tällaiset laukut ovat itselleni mieleen ja siksi kuvasimme tänään iltapäivästä saman laukun kahden täysin vastakkaisen asun kanssa. 
Ensimmäinen asu on sporttinen, rento arkiasu, kun taas toinen on selkeästi graafisempi, naisellinen ja skarppi. Ja ainakin omasta mielestäni laukku sopii molempien kokonaisuuksien kanssa.

Lumi Accessoriesin satojen laukkujen joukosta pitäisi kyllä kaikille löytyä sopiva laukkumalli. Yksi laadukas laukku viiteen vuoteen vai keskinkertainen laukku kerran vuodessa?
Olen iloinen uudesta laukustani. Olen kulkenut kesästä asti kirkkaankeltainen reppu selässä joka ikinen päivä asusta huolimatta. Tällä saan varmasti arkeeni vaihtelua. Ja pehmeä nahka tuoksuu niin hyvältä.
Kumpi asu näytti teidän silmään paremmalta? Kumpi miellytti enemmän?
Mukavaa viikkoa tyypit. Nautitaan syksystä.
-Henriikka
Kategoriat: asusteet, Helsinki, muoti, oma tyyli, tapahtumat 22 kommenttia

Uusi laukku: Lumi Accessories – Hanna U

22 kommenttia

 • roosaliina. sanoo:

  HOT HOT HOT.

 • Hosuli sanoo:

  Ihana laukku, täydellinen konjakinruskea ja oi oi. Mulla on just samanlainen laukkumaku. Hörselöt ja tyttömäiset ei kiinnosta, simppelit ja ajattomat kyllä. Lumillahan tuon kuvauksen mukaisia tuotteita on yllin kyllin, juuuuu.

  • Henriikka sanoo:

   Konjakinruskea, se on se sana jota hain. Kyllä se vain niin on, että laukuissa yksinkertaisuus pesee kaiken maailman riippuvat härpäkkeet mennen tullen.

 • Jonna H. sanoo:

  LUMIn laukut on kyllä upeita! Ehdottomasti yksi laadukas laukku viiteen vuoteen kuin 10 ”kertakäyttöistä”/vuosi. ;)

 • Anonymous sanoo:

  Molemmat asut on mahtavia, mutta farkut on lähempänä mun omaa tyyliä.
  PS. Näin sut ja Jannen messuilla. :>

 • sanna sanoo:

  Ihana laukku, valloittavan yksinkertainen! Itse vieroksun myös kaikenlaisia ylimääräisiä hörhelöitä laukuissa, vaikka ne joidenkin silmää varmasti miellyttävät. Less is more ja laadukas nahkalaukku kestää vuosia, taatusti parempi hankinta kun yksi huonolaatuinen per vuosi. Itselläni haaveissa LUMIn Saara backpack/satchel, se on jotenkin hurmaava.

  • Henriikka sanoo:

   Voi satsaa ihmeessä tuohon Saaraan, se on kyllä kaiken näkemäni ja kuulemani perusteella ihan huippuvalinta. LUMI osaa.

 • Anonymous sanoo:

  Ihana laukku, itse pidän enemmän tuosta arkisemmasta asusta:-)

  • Henriikka sanoo:

   Epäilinkin sen keräävään enemmän pisteitä. Se on huomattavasti helpompi soveltaa arkikäyttöön kuin tuo toinen. Kiitos!

 • Anonymous sanoo:

  Komppaan Roosaliinaa! :)

 • Aada sanoo:

  Ihana laukku ja minusta toi tokavika kuva susta on mielettömän kauns. :)

 • Anonymous sanoo:

  oi oi oi oijoi! vau! uppee laukku! ja kengät! voi, mistä löytää noin kauniita nilkkureita? vau!

  • Henriikka sanoo:

   Oi oi! Siellähän käydään jo ihan kierroksilla. Laukku on kyllä parasta pitkään aikaan. Nilkkurit olen löytänyt Bianco Footwearista, viime kesän reililtä Brysselistä.

 • Anonymous sanoo:

  Sporttinen asu on enemmän minun mieleeni :) täydellinen!

 • Anonymous sanoo:

  Saako tuota laukkua kannettua pienemmistä kantokahvoista olkapäällä? :) Typerä kysymys, mutta minulle ehdottoman tärkeä laukkua valittaessa! :)

  • Henriikka sanoo:

   Heippa, ei ole lainkaan typerä kysymys! Se on vähän siinä ja siinä. Mä oon kyllä kantanut sitä myös lyhyemmistä kantokahvoista olkapäällä, mutta en usko että laukku on sillä tavalla tarkoitettu kannettavaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.