Vieraita Turusta.

Varoitus! Sisältää kuvia, joissa on lunta.
Voisin hyvin asua Turussa. Tiesin sen jo, ennen kuin kävin siellä ensi kerran. Turku on sympaattinen ja tunnelmallinen, sopivan suuri ja pieni samaan aikaan. Ja täytyy siellä tosiaan ollakin jotain erityistä, sillä Suomen parhaat fiilisbloggaajat tulevat melkein aina Turusta.
Saimme eilen ystäviä kylään länsirannikolta. Valokuvia ei niiltä hetkiltä ole, sillä jos on vain muutama tunti aikaa nauttia hyvästä seurasta, ei valokuvaus tule mieleenkään. Etenkäänn, jos on nähnyt viimeksi talvella. Muistin kuitenkin, etten koskaan julkaissut kuvia viime helmikuiselta reissultamme, kun olin bloginkin puolella kysellyt vinkkejä Turkuun.
Tein pienen nostalgisen aikamatkan helmikuulle ja kävin hymyssä suin kuvia läpi. Ehkä Länsi-Suomi odottaa minua vielä joskus.
Miten neljä vuodenaikaa unohtuukin niin nopeasti? 
Eilinen ensiräntä oli hämmentävä kokemus, 
vaikka vastahan kahlasimme lumessa. 
Eilen aloitin myös glögikauden, 
ja joululahjalistan visuaalinen suunnittelu on jo tietysti aloitettu. 
Voisi lähteä vielä ennen joulua Turkuun jouluostoksille.
Nauttikaa viikonlopusta, niin kuin taidan kehottaa viikottain.
-Henriikka
Ps. Blogin facebookissa jo kerroinkin, että New Yorkin matkan arvonta ei osunnut kohdallemme. Dääm! Saimme eniten ääniä, mutta arpa osui toiselle videolle. Eikun matkakassaa kerryttämään. Kiitos kaikille äänistä.
Kategoriat: elämä, kaverit 23 kommenttia

Vieraita Turusta.

23 kommenttia

 • Jemina sanoo:

  vähän haikeana tässä pakkailen tavaroitani Helsinkiä varten. toivottavasti jatkan fiilisbloggaajana vaikka kaupunki vaihtuu. tuntuu kyllä hyvältä ratkaisulta tämä vaikka hirveän nopeasti kaikki kävikin. ja turku näyttää näissä kuvissa siltä että on aina hyvä palata välillä takaisinkin.

  • Henriikka sanoo:

   Enköhän jatka. Vaikka surenkin jo etukäteen sitä, että en voi lukea sun blogista enää Turusta, vaan Helsingistä, jonka jo tunnen.

   Ainakin näemme ja saat tonkkasi hih.

 • Anonymous sanoo:

  mäkin alotin eilen glögikauden! :)

  mutta mistä nuo mustat maiharit on?

  • Henriikka sanoo:

   HOHOI hyvä, se taisi sitten olla juuri se paras päivä aloittaa.

   Maiharit ovat taannoin ostettu Kangasalan kirppikseltä, hurjaan 4 euron hintaan.

 • alina sanoo:

  Hahaa. Olipa ihanaa nähä näitä kuvia! JOULUOSTOKSILLE KYLLÄ ! <3

 • Anonymous sanoo:

  Parasta. En ole ainoa, joka on aloittanut joululahjalistan suunnittelun ja myös ystävien lahjat ovat positiivisesti kerrankin aloitettu ajoissa t. Turkulainen

  • Anonymous sanoo:

   Ja sitten lisäyksenä vielä, että kiitos kaikesta mitä olet blogiisi kirjoittanut, olen seurannut anonyyminä sinua jo reilu puolisen vuotta ja saanut huimasti itsekin rohkeutta pukeutua miten itse haluan. Ja aurinko sinun silmissäni lämmittää minunkin päiviäni! :)

  • Henriikka sanoo:

   Joulua kannattaa imeä sisuksiinsa niin paljon kuin mahdollista. Sitten pystyy kestämään pitkänkin talven yli.

   Ja vau, olipa ihanasti sanottu. KIITOS. Anonyymina seuraaminen on ihan okei, jos on noin ihana anonyymi kuin sinä.

 • Anonymous sanoo:

  En tiedä, kuinka usein saat tällaisia kommentteja, mutta tahtoisin vain kiittää sua Henriikka!
  Oon aina ollu tosi epävarma ja omistanut huonon itsetunnon ja sen takia pukeutunut ja ollut kuin ”muut” ikäiseni. Blogisi myötä olen kuitenkin uskaltautunut ostamaan kirpparilta ihan hurjia löydöksiä, käyttämään itse tekemiäni vaatteita ja ostin jopa retrolasit, kun piti pari kuukautta sitten uusia silmälasit! Joten kiitos paljon, oot niin aurinkoinen ja vahva, mutta silti aito persoona, että se tarttuu ihan ruudun välityksellä! :)

  • Henriikka sanoo:

   WO-WO-WOU, mitä täällä tapahtuu? Tällaiset kommentit otan kokonaisuuksina mieleeni ja kehrään. Otan ne sitten huonoina hetkinä muistista käyttömuistiin ja nautin taas elämästä. Kiitos.

 • Roosa sanoo:

  oi, pystyn oikein haistamaan tuon vuodenajan suomen näiden kuvien kautta. hassua katsella kavereiden kuvia ensilumesta, kun täällä tarkenee vielä farkkutakilla. mutta kyllä se tännekin piakkoin tulee, lumi ja talvi. puut alkavat olla jo lehdettömiä ja päivät sateisia. alkoi tehdä mieli vohveleita, onneksi kämppis juuri paistoi crêpesejä. (fiilistelen myös edellistä kommentoijaa, anonyymi klo 20.21, ai että!)

  • Henriikka sanoo:

   Voi sinua siellä kaukana. Laita mulle kortti! Suomessa jokainen kuukausi on erilainen, se on valtava rikkaus. Mutta niin on reissaaminenkin, nauti joka hetkestä.

 • Anonymous sanoo:

  Turku on toisaalta kaunis jokirantainen helmi ja siellä on suomen upein kirjasto, mutta onhan se turkkunen myös hupaisan unelias syrjäinen kyläpahanen. T. Tammerkoskelainen

  • Henriikka sanoo:

   Hihih. Turussa on kaunein kirjasto ja merta, Tampereella Suomen parhaat kahvilat. Mitä minä täällä Helsingissä teen?

 • sannero sanoo:

  suosittelen ehdottomasti jouluostoksia Turussa, vaikka itse samalla haaveilen suuntaavani täältä jouluostoksille Helsinkiin. Koska vaikka Turku onkin kotina aivan paras niin ehkä se ostostelun tunnelma onkin juuri siinä, että pääsee koluamaan uusia yllättäviä putiikkeja. Tai ehkä pitäisi opetella tarkastelemaan tätä Turkua turistin silmin….

  • Henriikka sanoo:

   Turku turistin silmin saattaiskin olla hyvää vaihtelua. Minä taas yritän puolestani nähdä Helsingin turistin silmin ja ottaa kotiseutumatkailusta kaiken ilon irti.

 • Julia sanoo:

  Voi voi tyttö minkä teit! Turkuikävän mulle nimittäin.

 • Anonymous sanoo:

  Mistä on nuo villahousut?! Ihanat!

 • ee sanoo:

  Turku on ihana, melkein yhtä kiva kuin Tampere, hih.
  Mutta onhan Turku aina tietysti jotenkin ihanan vieraskorea, tämä oma kaupunki kun alkaa olla jo niin (ihanan) tuttu

  • Henriikka sanoo:

   Tsip. Tampere ja Turku houkuttavat molemmat, vaikka Tampereen suunnilla viihdynkin aina paremmin Kangasalla. Turku on hienostuneempi, mutta kuitenkin lämmin. Turku kättelee kohteliaasti, kun Tampere heittää yläfemman.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.