Blogihistorian 10 luetuinta juttua.

Hei sunnuntai, hei sunnuntaimyrsky. Hei sunnuntaiaurinko, joka lasket taas aivan liian aikaisin. Onneksi jääkaapissa on glögiä. Eilisen Ravintolapäivän säntäily ja illan kekkerit tekivät sen, että tänään on ollut rauhallista. Sellaista, niinkuin sunnuntaina kuuluukin.

Kävin huvikseni läpi blogini tilastoja koko sen reilu kahden vuoden olemassaolon ajalta ja nyt ajattelin näin julkisesti paljastaa, mitkä ovat kaikkien aikojen luetuimmat jutut top 10.

Koko blogihistorian suosituin juttu kertoo siitä, kuinka ihan tavallisia nutturoita voi tehdä neljällä tavalla. Eilen blogigaalassa oli erittäin piristävää, kun eräs nainen pysähtyi kohdalleni ja kysyi, että olenko minä se, joka on tehnyt sen nutturajutun. Nutturabloggaaja kuittaa.

Toiseksi suosituin juttu syntyi kesän loppupuolella, syksyn alussa, kun vihdoin ymmärsin mikä on minun tehtäväni tässä maailmassa.

Kolmas juttu on kauhea. Esittelen faktaa, etten todellakaan aina onnistu kuvissa. Olen luvannut kumota tulevaisuudessa vielä väitteen, että kaikki vaatteet sopivat minulle. Sitä odotellessa.

Suurin osa miespuolisista lukijoista on tullut blogiini tämän NHL-jutun kautta. Nostin tietoisuuteen Huittisissa sijaitsevan perheyrityksen, joilla on jemmassa mieletön määrä 90-luvun reppuja.

Tämä juttu oli onnen sirpaleita ja rakkauden ylistystä kahden yhteisen aviovuoden kunniaksi.
Tämän kirjoituksen suosion takana on se fakta, että ihmiset todella janoavat yhteisöllisyyttä. Pihakirppisten ja kyläjuhlien kalenteri kokosi vime kevään tapahtumat yhteen.
Top 10 uusin juttu koskee pari viikkoa sitten järjestettyjä äitini 50-vuotisjuhlia. Ihana äiti, ihanat villasukat.
Let them eat cake” -Marie Antoinette
Kakku kiinnostaa, sen todistaa tämän jutun suosio.
Tämä mua naurattaa. Paljon. Ja yhä vaan. Miten tämä naurettava juttu voi olla yhdeksäs monista sadoista kirjoituksistani?
Hääjuttuni oli pitkän aikaa luetuin. Ovatko ihmiset menettäneet uskonsa rakkauteen, kun sen edelle on kiilannut kaiken maailman kakkua ja Bruce Springsteenia? Voi pojat.
Siinä ne olivat, hassunhauskat kymmenen. Löytyikö oma lempparinne joukosta? Vai muistatteko jonkun toisen jutun erityisen hyvin?
Lempeää sunnuntai-iltaa. Let me eat cake.
-Henriikka

hääkuvat: Lukas Pearsall

Kategoriat: blogit, nostalgia 8 kommenttia

Blogihistorian 10 luetuinta juttua.

8 kommenttia

 • sannero sanoo:

  melkein hävettää myöntää, että olen lukenut tuon hääjutun varmaan kahdeksan kertaa. Mutta enpähän ainakaan ole menettänyt uskoani rakkauteen :)

 • Sofia Es sanoo:

  Taas löydän itseni selaamasta sun blogiasi. Ja nyt varmaan ensimmäistä kertaa kommentoimassa mitään. Mietin kirjoitanko viestiäni ollenkaan. Tai mitä kirjoittaisin. Voisin raapustaa pitkän litanjan tekstiä jossa ylistäisin sua yleisesti ja mun elämän vaikuttajana. Mutta taidampa jättää välistä ja tiivistää kaiken jorinan pariin vaivaiseen sanaan: Taidan olla ihastunut, suhun, sun blogiin ja elämänkatsomukseesi. Toivon että jaksat vielä pitkään kirjoittaa näitä tärkeitä asioita mun luettavaksi. Kiitos sulle tästä! Ja tarkoitan todella mitä kirjoitin.

  • Henriikka sanoo:

   Voi kiitos, että kirjoitit. Taitaa olla tässä nyt girlcrush, miten mahtavaa. Mun mielestä on aivan tosi kivaa kirjoittaa tätä blogia, kun tiedän, että joku oikeasti saa tästä iloa arkeensa. Kiitos kiitos ja nauti syksystä. Saa kirjoittaa tiivistettyjä jorinoita toistamiseenkin.

 • Anonymous sanoo:

  Ihan pakko kysyä, missä kirkossa menitte naimisiin? Näyttää niin paljon meijän kylän kirkolta :D

 • PAKKO SAADA NHL REPPU!

  Ja kuulin tänään tosi kivoja uutisia, jee ja nähdään! :-)

  • Henriikka sanoo:

   No mutta laita ihmeessä tilaukseen, nehän ovat ihan tosi halpojakin tuolla Kassimatissa.

   Ja tirsk, vai kuulit sinä juoruja. Turha niitä on uskominen… :—)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.