Gloria Blog Awards -asu

”Hyvä bloggaaja,

Blogisi lukijat ovat äänestäneet blogiasi ahkerasti Gloria Blog Awardsin -lukijoidensuosikkiblogiäänestyksessä, joten tervetuloa gaalaan juhlimaan!”

Kiitos siis teille ystävät, kun äänestitte minut juhimaan. Saan kauniin siskoni käsipuoleen, ja suuntaamme kohti Katajanokkaa. Palkintoa tuskin on tulossa, mutta hienot juhlat varmasti. Tässä olisikin tapetilla nyt illan asu. Rumpujen pärinää.
Tiesin heti, että second hand -nettikauppa WTS:n pop up -storesta löytynyt strutsipuuhka päätyy päälleni näihin juhliin. Päähän painan Kirsi Nisosen mustan samettiturbaanin, jota on nähty kuvissani myös persikanvärisenä. Näiden katseenkiinnittäjien lisäksi on hyvä vähän hellittää muiden vaatekappaleiden osalta, joten hyvä valinta on Samujin musta, hiukan alle polvimittainen mekko, jonka käyttöpäiviä olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Puoleen hintaan viime keväänä löytynyt mekko jää vaatekaappini ikiajoiksi. Ruskeat nahkanilkkurit toimivat seisomatilaisuudessa. Liian epämukaviin vaatteisiin, eikä etenkään kenkiin, ei kannata pukeutua. Oikeastaan koskaan.

Iik. Pikkuinen jännitys päällä, mutta hyvä mieli. Mielenkiintoista kuulla, ketkä nappaavat voitot esimerkiksi parhaan ruoka- ja sisustublogin tittelistä.
Kunhan tästä iltaan päästään, niin saan vihdoin mekon päälleni. Hurraa! Eläköön viikonloppu.
– Henriikka
Kategoriat: juhlat, muoti, oma tyyli 9 kommenttia

Gloria Blog Awards -asu

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.