Haastattelu ja kakkuvinkki Glorian ruoka & viini -lehdessä.

Minäkö muka hyväntekijä? Näin ajattelin, kun sain puhelun Glorian ruoka & viini -lehdestä viime kuussa. Halusivat tehdä jouluisen ruokajutun lehteensä, jossa ruokavinkkien antajat olivat tavalla tai toisella laittaneet tikun ristiin maailman parantamisen äärellä. Lehdessä oltiin huomattu hyväntekeväisyys-huutokauppani, jonka varat menivät Nenäpäivän kautta maailman vähävaraisille lapsille.
Kyselin, keitä muita on tulossa ja kynnys nousi yli lähipuiston mäntyjen: Katja Tukiainen Amnestyn edustajana, Vallila Interiorin perustaja Anne Berner Lastensairaala 2017 -kampanjan vetäjänä ja Helsinki Mission tukijana Folk-mainostoimiston toimitusjohtaja Tommi Laiho. Ja sitten minä, lifestyle-bloggaaja.
Ajattelin lopulta kuitenkin, että jos he minut tosiaan tahtovat, niin miksi sitten ei?
(Eikö ole uskomatonta, kuinka tuon ylemmän kuvan kakku on kuin 3D! 
Ihan kun kakku olisi laskettu oikeasti lehden päälle.)
Jaan jutussa nostalgisen Karhukakun-ohjeen. Se on ensimmäinen resepti, jonka olen elämässä oppinut. Olin ekaluokkalainen leipuri ja rakastin tummaa, tuoretta kakkua (ja sen taikinaa). Se vasta oli herkkua, kun kakku tuli uunista, ja oli keskeltä sopivan raakaa ja lämmintä. Ei mitään kömöstä kuivakakkua, vaan sellaista joka valtaa koko suun ja mielen.
Arvatkaa mikä oli oma ensimmäinen ajatukseni, kun sain eilen lehden käsiini? Katsoin kuvaa ja mietin, että meidän isä kyllä nappaisi minua kiinni poskipäistä tuossa tilanteessa. Aina se tekee niin ja minua naurattaa. Muut katsovat kuvissaan kameraan ja minä hymyilen cappucino-kuppiini poskipäät sojottaen kohti taivasta.
Hyvään seuraan olen päässyt, ei voi muuta sanoa.
-Henriikka
Kategoriat: pressi, ruoka ja juoma 12 kommenttia

Haastattelu ja kakkuvinkki Glorian ruoka & viini -lehdessä.

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.