Itsetehty tiilihylly.

Muutimme nykyiseen kotiimme huhtikuun alussa, juuri kun lumet olivat sulamassa. Nyt kun lumet pian taas palaavat pihamaallemme, on koti jo hiljalleen alkanut näyttää kodilta. Olen ollut hidas, enkä lainkaan aikaansaava, niin kuin olen ajatellut olevani. En ole saanut tehtyä puoliakaan kaikista sisustussuunnitelmistani. Mutta sain pinottua ainakin yhden hyllyn ja se on jo harppaus!
Meillä on avara koti, noin 65 neliötä ja parveke. Se on aikamoisen ylellistä elämää, jos vertaa Helsingin opiskelijaoloihin yleensä. Pohjaratkaisu on siitä hyvä, että olohuone on suuri, ja siihen on laitettu suuri osa neliöistä ja makuuhuoneen koko on juuri sopiva. Kodissamme on kuitenkin muutama hankala ”käytäväpaikka”, joiden kalustaminen on tuottanut päänvaivaa. Tila on niissä kohdin niin tiukalla, että ainoastaan todella kapeat huonekalut mahtuvat. Toiseen käytävänpätkään rakensin punatiilistä hyllyn.
Kyselin tiilien perään facebook-seinälläni (ja Peeta kysyi heti, että olenko tekemässä kenkähyllyä) ja yllätyksekseni sain vastaukseksi, että tiiltä saa rautakaupasta huokeaan hintaan. Ehkä olikin jo aika oppia, mistä se tiili kaikkiin tuhansiin taloihin saadaan. Jäin kuitenkin nirsoilemaan, vanhat punatiilet mielessäni. Joku vinkkasi Facebookin Purkutavarakirppiksestä, jonka kautta löysin mukavan maatalon pitäjän, joka mieluusti luopui pihamaalla lojuvista, turhista tiilistä. Win-win!
Putsasin tiilet (vaikka jätin tahallani vanhaa laastia päätyihin) ja kannoin sisään. Vanhat laudat löytyivät omasta takaa, sillä tähänkin projektiin riitti häissämme nähtyjä laudanpätkiä

Tämä hylly on sopiva paikka suurelle paheelleni, aikakauslehdille. Voguet, Trendit, Oliviat, Revsit, Dekot, Mondot, Glorian kodit ja ruokalehdet pysyvät kätevästi ja kauniisti esillä. Kaiken päälle nostimme vanhan ikkunan, jonka olen ostanut jostain retroaitasta muutama vuosi sitten. Löysipä sekin paikkansa.
Niin kuin kaikki aina aikanaan. Niin ihmiset kuin huonekalutkin.
-Henriikka
Kategoriat: sisustus 21 kommenttia

Itsetehty tiilihylly.

21 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.