Keittiön uudet hyllyt.

Siinä missä tyyliasioissa toimin aika vikkelästi, on sisustuksen kanssa asian laita vähän toisin. Saatan suunnitella vaikka minkälaisia juttuja kotiimme, mutta toteutuksissa venyy useampi kuukausi. Siinä on hyvät ja huonot puolensa, nimittäin toisaalta hitaus turhauttaa ja lamauttaa, ja ainakin omalla kohdallani venyneet suunnitelmat vain saavat ahdistumaan ja ärsyyntymään. Toisaalta sisustusratkaisuja ei vaihdeta sormia näpäyttämällä, niin kuin ahdistamaan alkanutta paitaa.
Mutta itse asiaan. Meidän keittiössä on vihdoin lautahyllyt kaikille peltipurkeille. Makaronit, riisit, kahvinpavut, suolat, sokerit ja puurohiutaleet ovat viimein kauniissa järjestyksessä.
Sisustus on minulle visuaalisuuden hehkutusta, mutta myös paljon muistojen tallettamista arjen keskelle. Olennaisena osana asuntoamme ovat esimerkiksi eri matkoilta tuodut esineet ja asiat. Uusien keittiönhyllyjen takaakin löytyy tarina: laudat ovat häistämme, opastekylteistä. Toisessa lukee Henriikka ja toisessa Janne.
Laudat kiinnitettiin Ikeasta aikoinaan hankittuihin valkoisiin hyllynpidikkeisiin. Laudan reunot jätettiin tahallisesti huolimattomaksi, ja kaikki laudoissa olleet naulat jätettiin paikalleen.
Miltäs näyttää? Varmaan tulee ainakin selväksi, että peltipurkit ovat heikkouteni. Onneksi eivät sentään lasilinnut, purkkeja kun voi myös johonkin käyttää.
Nyt sukellan vapaan lauantain ja Ravintolapäivän viettoon. Jihuu!
-Henriikka
Kategoriat: sisustus 10 kommenttia

Keittiön uudet hyllyt.

10 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.