Mahonki: Voita unelmien aurinkolasit.

Olen ollut aurinkoisesta, lempeästä syksystä enemmän kuin riemuissani. Yksi syy siihen on se, että olen saanut käyttää aurinkolaseja. Koko syys-marraskuun aikana olen käyttänyt aurinkolaseja enemmän kuin koko kesänä. Syy tähän on yksinkertaisesti se, että vasta syksyllä sain unelmieni aurinkolasit, kun päätimme lyödä Mahongin kanssa pienet päämme yhteen. Kirjoitus on siis toteutettu yhteistyössä Mahongin kanssa.

Mahonki sai alkunsa alkuvuodesta 2012, kun merkin perustaja Juha sai idean perustaa puljun, joka yhdistäisi muodin sekä kestävän kehityksen. Tahtona oli tehdä jotain uutta, mutta pitää pohjana ekologiset arvot. Käännekohta tapahtui, kun hän törmäsi sattumalta puisiin laseihin. Konkreettisen muotonsa Mahonki sai syyskuussa 2012, eli reilu vuosi sitten.

Nykyisin Mahonki toimii Barcelonasta käsin, samanlaisia arvoja kantavien silmä- ja aurinkolasimerkkien yhteisputiikkina. Se on sitoutunut ekologisesti ja sosiaalisesti vastuulliseen toimintaan valitsemalla huolella edustamansa merkit ja minimoimalla omat ympäristövaikutuksensa tehden tietoisia päätöksiä ja tuomalla kehiin luovia ratkaisuja. ”Uusiutuvat materiaalit, kierrätetyt paketit, vastuullinen toiminta”, siinä kolme kovaa virkettä Mahongin toiminnan takaa.

Näissä kuvissa komistelevat Doloire Wenget, merkiltä VuerichB. Lasit ovat toimineet ihan tosi hyvin ja kestäneet kolhuja. Halusin valita lasit, jotka kestävät ajan ja trendien muutoksia, mutta selatessani malleja huomasin, että Mahongin nettikauppa on kestävän kehityksen puolella myös tässä asiassa: kaikki mallit ovat varmasti kymmenien vuosien kamaa.

Ja lopuksi nyt se kirsikka (ei paha säilykekirsikka [vaikka pidän kyllä niistäkin], vaan maukas kesäkirsikka), eli aurinkolasien arvonta! Hiphurraa. Mahonki arpoo yhdelle lukijoista valitsemansa aurinkolasit (arvoltaan max. 130€). Kommentoimalla terveisesi kommenttipoksiin kera sähköpostin, olet mukana arvonnassa. Arvonta päättyy viikon päästä, ma 18.11.2013 klo 23.59.

Sen lisäksi lukijoilla on mahdollisuus spesiaali-alennukseen koskien verkkokaupan tuotteita. Koodilla ”aamukahvilla” saa -15% alennusta kaikista tuotteista tammikuun loppuun saakka. Kylläpä on kivaa, en olekaan arponut mitään pitkään aikaan.

Ihanaa, vastuullista viikkoa. 
Kerrotakoon vielä, että tällaiset lasit olisivat super joululahja miehelle, 
poikaystävälle, ystävälle, sisaruksille, itselle tai vaikka kelle.

Mahongin nettikauppaan tästä.
Mahongin facebook-sivulle tästä.

-Henriikka
Kategoriat: muoti, oma tyyli 232 kommenttia

Mahonki: Voita unelmien aurinkolasit.

232 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.