Rakas isä.

Olen ollut aina sitä mieltä, että meidän isä on vähintään maailman vahvin, rohkein, taitavin, viisain, älykkäin, komein, mukavin ja hauskin. Isä osaa kaiken. Isä tietää kaiken.
Koska meidän isä on veturinkuljettaja, niin me päästiin pienenä hetkeksi veturin kyytiin, ja koska meidän isä ajaa bussia, hän tuli ala-asteen luokkaretkelle bussikuskiksi, ja pääsin bussilla kouluun 200 metrin koulumatkan. Äiti kertoi, kuinka ne olivat nuorena matkustaneet isän kanssa Euroopassa ja äiti oli istunut surffilaudan päällä, kun isä surffasi. Isä konttasi ympäri taloa ja me kaikki neljä lasta oltiin yhtä aikaa selässä. Isä nosti hartioille istumaan ja heitti uimahallissa ilmaan, niin että teki mieli kiljua jännityksestä, mutta tiesin päätyväni takaisin syliin.
Isä teki yötöitä ja tuli aamulla takaisin kotiin. Hän istui väsyneenä punainen villatakki päällä keittiössä ja hörppi kahvia. Tiesin ”väsymys-villapaidasta”, että isää nukuttaa, mutta silti sain kömpiä kainalon alta syliin istumaan. Ja saan vieläkin.
Hyvää isänpäivää, rakas isä.
– Henriikka
Kategoriat: juhlat, perhe 8 kommenttia

Rakas isä.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.