Helsingin somin paperikauppa.

IMG_0883_8

Olen joulumieltä täynnä, vaikka onkin ollut tekemistä enemmän kuin ennen joulua haluaisi toteuttaa. Olen pohtinut paljon sitä, että syys-lokakuussa ajattelee jouluvalmisteluiden olevan naurettavan aikaisia, marraskuussa vähän liian aikaisia ja lopulta joulukuussa on niin kovaa haipakkaa, että suunnitelmat uppoavat kuin rusina glögiin.

Toisaalta, minulla ei ole joulustressiä. Olen oppinut kotoa ajatuksen, että joulu sinällään riittää. Kaikki muu on ekstraa, joka tuo toki iloa ja hyvää mieltä, mutta joiden tekemättömyys ei ole lannistumisen arvoista.

Kevyella aasinsillalla kerron, että ensi viikolla kirjoitan paketoinnista. Kirjoitan paljon, jos ehdin. Ja vähän, jos en. Tiedän ainakin sen, että ennen paketointia kannattaa suunnata Papershoppiin.

IMG_0879_8 IMG_0881_8IMG_0904_8IMG_0894_8IMG_0893_8IMG_0889_8

Papershop on unelma. Pieni kivijalkaliike löytyy Kruununhaasta, Mariankadulta. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että se löytyy kävelymatkan päästä Tuomiokirkosta (joka on se suuri, valkoinen ja prämeä kirkko, josta kaikki ottavat kuvia Instagramiin).

Kauppa on täynnä vihkoja, lahjapapereita, naruja, kortteja, säilytyslaatikoita, paketointivälineitä ja muuta suloista. Mitä nyt paperikaupat yleensä pitävät sisällään. Tuotteet on laadukkaita ja huolella valikoituja.

IMG_0885_8 IMG_0909_8

IMG_0898_8IMG_0925_8
Kävelimme paperikaupan jälkeen tsekkaamaan Stockan jouluikkunan. Olin pienesti pettynyt ratiritiralla-meininkiin, kun odotin jotain pehmeää ja melankolista. Paikalla olevien lasten silmät olivat kuitenkin jättimäiset, joten eiköhän joulumieltä välity ikkunasta aivan riittävästi.
Nyt viikonloppu mökkeilyä, takkatulta ja pihasaunaa ystäväporukalla. Tulkoon joulu.
-Henriikka
Kategoriat: Helsinki, vinkit 14 kommenttia

Helsingin somin paperikauppa.

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.