Pussauskoppi.

IMG_9331 kopio

Kävin tänään elämäni ensi kerran Tukholman Fotografiska Museetissa, valokuvamuseossa. En kerta kaikkiaan ymmärrä, miksi tämä oli ensimmäinen kerta. Paikkahan on mieletön. Jos olisin käynyt siellä muutama vuosi sitten, niin varmaan olisimme viettäneet häitämmekin siellä. Jos olisin saanut vierailla siellä lapsesta asti, olisin jo varmaan ostanut talon asuinkäyttööni.

Parempi ehkä, että paikka tosiaan toimii museona. Tämänhetkiset näyttelyt saivat selkäpiin kylmille väreille, etenkin Elliot Erwittin tallentamat hetket jäivät verkkokalvoille.

Museovinkin lisäksi jaan kuitenkin aimo kasan kuvia, jotka otimme museon valokuvauskopissa. Olimme äimänä, kun museossa sai valokuvakoppikuvia ilmaiseksi. Ja överiksihän se sitten meni, niin kuin tapana on.

IMG_9340 kopioIMG_9347 kopio

Ja oli hauskaa. Nauroimme ja räpsimme kuvia kuin pahimmat teinit konsanaan. Tai ehkä olemmekin vihdoin riittävän kaukana teini-iästä tehdäksemme tällaista ilman, että on liian noloa.

Mutta tsekatkaas seuraava kuva. Meillä oli myös Amelie-hetkemme, kun koppiin oli unohtunut museovieraan räpsyt. Päätimme ottaa Birgiten matkaamme, jotta hänen ei tarvitsisi viettää yksin joulua hylättynä.

IMG_9343 kopio

IMG_9314 kopio

Elämä osaa sitten naurattaa, aina uudestaan ja uudestaan. Niin, että vatsaan sattuu.
Täällä sitä vaan lomaillaan ja pussaillaan valokuvakopeissa. Tukholma on asettanut nenälleni vaaleanpunaiset silmälasit.

-Henriikka

Kategoriat: matkustus, random, valokuvat, vinkit 16 kommenttia

Pussauskoppi.

16 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.