Vohvelikahvilassa.

vohvelikahvila4

Tampere on Suomen paras kahvilakaupunki. Ehdottomasti. Missään muussa kaupungissa ei ole niin täydellisiä kahviloita kuin Tampereella, ja siksi olen iloinen, että Jannen kotikaupungin vuoksi tänne seudulle tulee matkustettua aika usein. Tampere on hyväntuulinen ja suloinen, mutta myös rohkea ja raikas, ehkä bloginikin on tyyliltään enemmän tamperelainen kuin helsinkiläinen, vai mitä sanotte?

Yksi niistä suloisimman kahvilapuolen edustajista ovat Tampereen Vohvelikahvilat, vanha ja uusi. Molemmat ovat sisustukseltaan rauhallisia ja sympaattisia, ja vohvelit maistuvat joka kerta.

vohvelikahvila2vohvelikahvila3

Suurin suositus lähtee Vohvelikahvilan vuohenjuusto-vohvelille. Parin vuoden systemaattisen siedätyshoidon jälkeen aloin vihdoin nauttia vuohenjuustosta ja nyt sen myötä olen myös suuresti valaistunut tämän vohvelin tuottamasta nautinnosta. Rapea, lämmin vohveli, vuohenjuustoa, hilloa ja kermavaahtoa. Nam, nam, supernam.

vohvelikahvilavohvelikahvila5

Tulevien juttujen listalla keikkuvat ainakin Tampereen ja Helsingin kahvilakierrokset, mutta tällä kertaa kuviin pääsevät vain Vohvelikahvilan vaaleanpunaiset tekokukat.

Taidan olla tulossa vähän kipeäksi. Tee tulille, konjakkia joukkoon ja viltin alle. Tui!

-Henriikka

Kategoriat: kahvilla, ruoka ja juoma 13 kommenttia

Vohvelikahvilassa.

13 kommenttia

 • mimmi sanoo:

  Tampereelle on joulun alla avattu kolmas vohvelikahvila panttitaloon, heti virastotalon viereen lähellä keskustan Anttilaa ja Frenkkelin aukiota=)

  • Maya sanoo:

   Olin juuri tulossa kolmatta vohvelikahvilaa mainostamaan ;) Nuo vohvelikahvilat ovat kyllä ihanimpia ikinä. Tamperelainen kun olen, tekee tiukkaa olla poikkeamatta päivittäin.

   • Henriikka sanoo:

    NO MUTTA! Näin nolona helsinkiläisenä en tiennytkään moisesta ilouutisesta. Mutta täällä ollaan heti skarppeina, hih, kiitos siis tiedosta. Joskos ehtisin vielä kokeilla tämän uutukaisen, ennen kuin palaan kotiseuduille.

 • Hurraahuudot Tampereelle! Mä niin rakastan sitä kaupunkia. <3

 • Peppi sanoo:

  Hip Hip HURRAAA!!! ihana kahvilakaupunkini, minun kaupunkini <3

 • Hanna sanoo:

  Vohvelikahviloiden lisäksi yksi suosikeistani on Runo, oletko käynyt? :)

  Olen lukenut blogiasi jo lähemmäs vuoden, en ole hyvä kommentoimaan mutta halusin vain kertoa että täällä ollaan, kiitos teksteistäsi :).

  • Henriikka sanoo:

   Olen käynyt! Voi että se on huippukahvila. Olen käynyt monesti. Ehdoton lemppari oli Vanha Vanilja, mutta se on menneen talven lumia nouu.

   Voi kiitos Hanna. Olipa kiva viesti.

 • Voi että no kyllä se olit sinä tänään makuunin edessä liikennevaloissa :)
  Juuri itsekin tänään istuskelin omppuletuilla vohvelikahvilassa. Ne on suosittuja ja ansaitsetusti! Olipa kiva nähdä vilaukselta livenä, leveällä hymyllä hymyilit! Nätti myös luonnossa ja niin onnellisen näköinen.

  • Henriikka sanoo:

   Kyllä se olin minä! Voi että, heti aloin miettiä, että mitähän taas sähläsin siinäkin tilanteessa, ahha. Olimme Finnkinoon menossa.

   Mutta olipa kivasti kirjoitettu, että olin ”onnellisen näköinen”.

 • Kiia sanoo:

  Minä asun sellaisessa korvessa, että tuon kaltaisiin kahvila-ihanuuksiin ei ole toivoakaan päästä muulloin kuin matkailun yhteydessä. Vaikuttaa kuitenkin erityisen ihanalta, Tampere on huisi kaupunki !

  • Henriikka sanoo:

   Sitten vaan kunnon kotimaan seikkailua harrastamaan, niin pääsee vierailemaan vaikka missä. Itse taas kaipaan toisinaan korpeen, vaikka asunkin keskellä vilskettä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.