Hämärähommia nämä ostoshommat.

Mitä ostoksiin tulee, olen tunnelinjalla. Saatan olla pidemmän aikaa ostamatta mitään ja sitten yhtäkkiä laittaa rahaa moneen asiaan. En enää osta puoliksikaan yhtä paljon, kuin vielä muutama vuosi sitten, mutta en voi kutsua itseäni tässä suhteessa hillityksi. Onneksi aarreaittojani ovat kirpputorit ja kaiken maailman kierrätyssivustot, joten harvemmin puhutaan myöskään elämää suuremmista summista. Ja jos pidemmällä aikavälillä pohtii, niin osaan laittaa jotain säästöönkin. Vähän. Joskus.

Viimeisimmät tunnehankinnat top kolme, olkaa hyvä.

Swedish Hasbeens -puupohjaiset nilkkurit
66 euroa, Huuto.net

Huuto.net on aina yhtä jännittävä. Pupillit suurina tuijotin kuvissa harmaita, kauniita kenkiä ja toivoin jo olevan kevät. Huusin kengät itselleni eilen ja hain ne naapurikaupunginosasta samana iltana. A-a-a-au miten ihanat!

arabiaterttu

Arabian Terttu-posliinipurkki
25 euroa, Kumpula Kierrättää -facebook yhteisö

Mutta kun se on niin kaunis, mietin ja kipaisin ostamassa purkin itselleni. Arabianrannassa asustavalle on se hyöty, että myös Hermannin, Kallion, Kumpulan ja Käpylän kierrätysyhteisöt ovat pyörämatkan päässä (facebook-yhteisöt, jossa eri kaupunginosien asukkaat kierrättävät vaatteita, tavaraa ja huonekaluja). En tiennyt Terttu-purkista mitään, mutta myöhemmin googlatessani huomasin sen olevan yllättävässä arvossa.

kynttilänjalat

Vaaleanpunaiset lintu-kynttilänjalat
5 euroa, Arabianranta kierrättää -yhteisö

En ehkä koskaan ole maksanut yhtä montaa euroa jostain näin epämääräisestä. Posliiniset linnut huusivat nimeäni kymmeniä kertoja ja kaikkien torjuntojen jälkeen annoin niille periksi. Erittäin epämääräiset, koomisetkin. Hämärähommia, tosiaan.

Tunnelinjalla jatketaan perjantai-iltaan ja viikonloppuun. Sydän mukana, se on hyvä. Ja järkikin. Vähän. Joskus.

-Henriikka

Kategoriat: kengät, ostokset 15 kommenttia

Hämärähommia nämä ostoshommat.

15 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.