Huivii kenkää ja sen semmosta.

Koko ajan olen tuputtamassa teille ostoksistani. Hyi hyi. Mutta alkuvuodesta on kohdalleni osunut sellaisia kauppoja, että oksat sikseen. Ensin bongasin huuto.netistä Designer Remixin jättikokoisen villahuivin. Mintunvihreä huivi oli ovh:ltaan 120 euroa ja huusin sen päälle 20 eurolla. Tiedän, tiedän, ainahan huuto.netissä on löytöjä, joita voisi huudella kotiinsa päivittäin. Mutta kun. Mutta kun.

bob3

Toinen löytö oli Arabiaranta kierrättää -yhteisön kautta, ihan naapurista. Femmalla irtosivat mustat Dr Martensit. Kaipaavat tosin uudet nauhat, rumien ruskeiden tilalle, mutta silti! Vitosen!

Ja nyt on se hetki, kun voitte uskotella, että elämäni on yhtä kirpputoreilla käymistä ja juhlaa. Ja nyt on se hetki, kun paljastan, että sitähän se juuri onkin.

bob2bob6

Ainiin! Pssst! Taka-alalla komeileva Month of Sundaysin pärereppu ei kuulu vastaostettujen ihanuuksien listalle. Mutta ikiaikaisten ihanuuksien listalle ehdottomasti. Tiedän, että se kuuluisi napata palavasta talosta turvaan.

Olen ollut tänään kaikin puolin aika sekaisin. Onneksi näin ystävää kesken päivän ja sain taas jotain tolkkua ajatuksiini. Antaa anteeksi levottomat lauseet. Huomenna on onneksi perjantai.

– Henriikka

Kategoriat: oma tyyli, ostokset 8 kommenttia

Huivii kenkää ja sen semmosta.

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.