PUUMANAINEN.

Mitäs me puumanaiset, iloiset ja ketterät. Aurinko paistaa helottaa ja puumat paidassa kimaltavat komeasti. Nyt kun tarkemmin katson, niin voi olla etteivät eläinkuviot olekaan puumia, vaan panttereita. No, oli miten oli, puumiahan naiset ovat loppujen lopuksi kaikki.

Pujotin kultaiset korvarenkaat korviini pitkästä aikaa. Tuntui, että olisin juhlinut päivän läpeensä. Aina kun katsoin peiliin, aivoni lähettivät virheellisiä signaaleja luullessaan kultakorvisten olevan juhlaverme. Joskus virheelliset aivosignaalit ovat vain ja ainoastaan hyvästä, ja saavat tavallisistakin askeleista tanssia.

pumashirt2

Kultaa ja mustaa, eri materiaaleja ja hiukset juuri sellaisena, kuin ne suihkun jälkeen itsekseen kuivahtivat. Helppoa, rentoa, mutta kuitenkin sellaista pukeutumista, ettei unohda omaa olemassaoloaan.

Pohdin aluksi, onko ongelma kun lyhyt paita peittää juuri vyötärön ja kroppani näyttää tasapaksulta pötköltä. Mutta koska tuntui hyvältä, en antanut asian häiritä.

pumashirt

Ja nyt perjantai ja perjantaisauna. Sisko yökylässä ja mies matkoilla. Ideaalitilanne herkkukaakaolle kermavaahdolla.

– Henriikka

kengät, takki, paita, hame, korvikset/second hand

Kategoriat: muoti, oma tyyli, random 18 kommenttia

PUUMANAINEN.

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.