Tampereen design-helmiä.

Kaikki tiet johtavat Tampereelle. Eiku. Kaikki henkselihousuiset vasemmistonuoret johtavat Tampereelle. Eiku. Kaikki ilmaiset kimppakyydit ja rennoimmat kuskit johtavat Tampereelle. Eiku. No ainakin sieltä löytyy paljon designia, myös suomalaista sellaista.

DesignOnTampere on eri alojen suunnittelijoiden perustama rekisteröity yhdistys, jonka tarkoituksena on kehittää muotoilu- ja kaupunkikulttuuria Tampereella. Yhdistys järjestää muun muassa Tampereen designviikkoa ja Designtoria, mutta omasta mielestäni heidän paras juttunsa on kaunis kartta. Karttaan on rustattu keskustan kiinnostavimmat erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat ja galleriat. Sen minä vaan sanon, että jättäkää se Koskikeskuksessa hengailu ja lähtekää kartta kourassa seikkailemaan.

Nämä kolme putiikkia ovat rinta rinnan Koskikeskuksen vieressä. Worth a visit.

IMG_7564 (kopio)

Design Boulevard

Sisustuksen ja muotoilun erikoismyymälä. Design Boulevardin kokoelma koostuu tarkkaan valikoiduista muotoilutuotteista. Tuotevalikoima vaihtelee lahjoista huonekaluihin ja leluista aina elektroniikkaan. Valikoimissa esimerkiksi Hay:ta, Kenzoa ja myymälän oman tuotemerkin tuotteita.

www.designboulevard.fi

IMG_7542 (kopio)IMG_7540 (kopio) IMG_7544 (kopio) IMG_7545 (kopio) IMG_7557 (kopio)IMG_7566 (kopio)

 One Man Band OMB – Finnish designers Boutique

Pieni putiikki täpötäynnä suomalaisten suunnittelijoiden koruja ja asusteita. Tuotteita muun muassa Riivarilta, Camilla Mikamalta, titiMadamilta ja Minna Parikalta.

www.onemanband.fi

IMG_7579 (kopio) IMG_7590 (kopio) IMG_7598 (kopio) IMG_7600 (kopio) IMG_7601 (kopio) IMG_7603 (kopio) IMG_7606 (kopio)

Super Mukava ja Vintage Garden

Kaksi helmeä saman katon alla. Super Mukava myy ajankohtaista suomalaista muotoilua. Tuotevalikoimiin kuuluu vaatteita, koruja ja asusteita, joissa korostuu hyväntuulisuus, eettisyys ja korkea laatu. Vintagegarden kerää yhteen vintagehelmiä. Täältä löytyy ne täydelliset mekot ja helmikorvakorut.

www.vintagegarden.fi
www.supermukava.fi

IMG_7610 (kopio) IMG_7618 (kopio) IMG_7622 (kopio)IMG_7620 (kopio)IMG_7623 (kopio)

IMG_7628 (kopio)

Ja sit lounaalle Gobaliin, eiks je? Paketti kunnossa. Tiimi toimii, saadaan palautetta.

– Henriikka

Kategoriat: muoti, vinkit 8 kommenttia

Tampereen design-helmiä.

8 kommenttia

 • Liina sanoo:

  Vautsi, tykkään pyöriä tollasissa putiikeissa, vaikka tosi harvoin mitään ostankaan. Kaupoissa on aina niin kiva asettelu ja koko fiilis, eikä sitä valitettavasti oikein saa mukaansa kotiin, jos ostaa vain yhden purnukan.

  Hauskaa muuten, että sain kummitädiltäni tuollaisen Hay:n käden piirustusmalliksi toissakesänä ja nyt siitä näyttää muodostuneen kunnon ”blogikäsi” :D

  • Henriikka sanoo:

   Jep, kokonaiselämys on usein merkityksellisempää kuin yksittäiset tuotteet. Aika menee kuin siivillä, kun on kaikkea tuijotettavaa ja hypisteltävää.

   Ja blogikäsi, todellakin. Aina kun luulee, että buumi on ohi, niin eiköhän jostain puukäsi nouse. Ja kyllä, itsellänikin on sellainen.

 • Hosuli sanoo:

  Tampere on (kahviloiden lisäksi) pikkuputiikkien luvattu maa. Aleksis Kiven katu ja tuo Koskikeskuksen viereinen alue erityisesti. :)

 • Laura sanoo:

  Kiitos vinkeistä. Ihanasti meni rahaa ;) hups.

 • Rousi sanoo:

  Kävithän myös Pikku Putiikissa, Kehräsaaressa sekä Tallipihalla? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.