Teretulemast Tallinkille!

IMG_1100 kopio

Spontaani mieli vei eilen päiväretkelle Tallinnaan. Edelleen tuntuu hassulta, että Tallinnan reissu on yhtä helppo heittää kuin retki Kouvolaan. Kaksi tuntia laivassa ja perillä ollaan. Aikaa jää päivän aikana vaikka mihin.

Meillä oli ostoslistalla Roosaliinan talvikengät, juoksutakki ja miljoona muuta asiaa. On aina rennompaa, kun itsellä ei ole minkäänlaisia tavoitteita. Itse sain vain kuljeskella ja hymähdellä salaa viron kielelle.

IMG_1030 kopioIMG_1015 kopioIMG_1051 kopioIMG_1066 kopioIMG_1018 kopio

Ostoslistalta ruksittiin vain yksi juttu, ehkä Helsingin valikoimat kuitenkin pieksevät naapuripääkaupungin tarjonnan. Alennukset olivat kuitenkin Virossa paremmat. Shoppailuista viis, sillä saimme lounaaksi mielettömän hyvää punajuuri-vuohenjuustokeittoa ja mascarpone-pavlovaa. Hymy herkässä, jalat kävelystä kipeät ja sitä rataa.

IMG_1088 kopioIMG_1033 kopioIMG_1108 kopioIMG_1094 kopioIMG_1102 kopio

Kun pari kuukautta sitten jätin työpaikkani taidegallerialla, jätin monta ihanaa asiaa taakse. Sain kuitenkin tilalle jotain uskomatonta: vapaita viikonloppuja! Olen nauttinut lauantaista täynnä yllätyksiä ja sunnuntai-aamujen pitkistä kahveista.

Tarkoitus oli tänäänkin herätä kirpputorille, mutta muutaman torkun jälkeen jäin lämpimiin lakanoihin. Teki vain ja ainoastaan hyvää.

-Henriikka

Kategoriat: elämä, matkustus, perhe, sisko 8 kommenttia

Teretulemast Tallinkille!

8 kommenttia

 • Naava sanoo:

  kivat kuteet ja kalanruotoletti :) jeejee lunta!

 • minä sanoo:

  Ihana kaulaliina ja ihanan näkönen jälkiruokajuttu!
  Mistä oot hankkinu sun pipon? Yritän löytää ite pipoa joka ei törötä sieltä päästä niin hirveästi (tai siis ei ole kovin ylipitkä). Tuntuu, että joka toisessa kaupassa on mummopipoja ja joka toisessa töröpipoja. Osaatko auttaa?

  • Henriikka sanoo:

   Heippahei ja kiitos kovasti. Hauskaa, että joku kiinnittää pipoa tavallista tavallisempaan pipooni. Se on kirppikseltä, valitettavasti muuta infoa ei ole. Löytyisköhän Cos:ilta hyvä? Siellä on ainakin sieviä ja istuvia. Tai sitten jos vähä skedempää tyyliä, niin Ponke’s on kova.

 • lisa sanoo:

  Oon jo pitkään seurannut blogiasi ja nyt oli pakko tulla kommentoimaan, kuinka sun asukokonaisuudet on huikeita! Mukavaa tammikuun jatkoa =)

 • Kiia sanoo:

  Nyt täällä toinen laivalle ja Tallinnaan haluava, matkailu on vaan niin mukavaa ja virkistävää puuhaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.