For your travels across the globe I wish you bon voyage.

leatherpants3leatherpants leatherpants2

Kaikki nauroi, kun sanoin ostaneeni nahkaverkkarit. Niin ne vaan ovat palvelleet ja tämä naisihminen virnistelee tyytyväisenä. Reuhka kasvaa, mutta antaa kasvaa. Hiuspuuteri tekee sille ihmeitä, vaikka pakkastukkaa ei meinaa pelastaa mikään. Kameran takana oli pitkästä aikaa Aalo, joka onnistuu kuvien kanssa kerta kerran jälkeen. Tätä lisää.

Eilen kerroin täysin typerästä päivästäni ja turhanpäiväisestä ärsytyksestäni. Se purkaantui kympin lenkillä ja kotona kehräsin taas kuin kotikissa (ei härskejä konnotaatioita). Tänään heräsin totaalisessa nuhassa ja mietin, olisiko sittenkin pitänyt jättää loskalenkki väliin. Universumi käyttää minua muutaman päivän ajan voodoo-nukkenaan. Käyttäköön. Otan lasin valkkaria, unohdan huomisen tentin ja unelmoin.

– Henriikka

paita, takki/second hand, kengät/Bianco, nahkahousut/Mango

Kuvat: Aleksander Lazarevski / Aalophoto

Kategoriat: muoti, oma tyyli 12 kommenttia

For your travels across the globe I wish you bon voyage.

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.