Noin minäkin vaan kesällä luen kirjaa.

LAGOON_31

Tiedän, tiedän, jaoin jo tiistaina lookbook-kuvia. Mutta kun olisi pakko jakaa kanssanne myös nämä seuraavat (kuulen korvissani siskoni äänen: ”Taas sä jaoit jotain muotikuvia, ei niistä oikein tykätä.”) Minna oli Instagrammissa jakanut yhden kuvan Lagoon-mallistosta, enkä malttanut olla erossa lopuistakin.

Mallisto on mielestäni aika ruma muutamaa vaatetta lukuun ottamatta. Korneja tekstejä ja sen sellaista, mielestäni maailmaan ei tarvita lisää moisia vaatteita (”born on the beach” oli ehkä pahin). Kuvat sen sijaan olivat upeita. Ehkä se on tämä lumeton talvi tai hiljalleen kohti hiipuva kevät, joka taas nostaa kesä-Esan pintaan. Viime vuonna jaksoin odottaa ensimmäistä kesätyyli-juttua maaliskuulle, mutta viime vuonna sainkin voimaa kolmen viikon Thaimaan rusketuksista. Tänä vuonna rusketus tipahti tyynyliinaan syyskuun ensimmäisenä päivänä, eikä ole palannut kaipuusta huolimatta.

LAGOON_33

LAGOON_48LAGOON_49LAGOON_7LAGOON_8LAGOON_9LAGOON_13

LAGOON_67

LAGOON_12LAGOON_17LAGOON_23 LAGOON_30LAGOON_29 LAGOON_34 LAGOON_35 LAGOON_36LAGOON_40 LAGOON_41LAGOON_59 LAGOON_60

Kommentoikaa nyt joku jooko, että upeita oli? Parasta näissä kuvissa oli tunne, että noin minäkin teen ystävien kanssa sitten ensi kesänä. Minäkin sitten kesällä vaan makaan parketilla mahallani ja luen kirjaa. Harkittu tilannekuvamaisuus toimii hyvin, esimerkiksi kaksi viimeistä kuvaa ovat nerokkaita, samoin kalansaalistus-kuvat. Kyllä näistä tulee sellainen born on the beach -fiilis, mutta eihän sitä nyt hyvänen aika tarvitse paidassaan kertoa.
Lookbookin joukossa oli myös muutama kehno. Epäilyttävää laadunvaihtelua, kun ylläolevien kuvien rinnalla on ihmeellisen teennäisiä poseerauksia simpukoiden keskellä. Toisaalta, jollekin ne nousevat ehkä suosikeiksi. Kaikki malliston kuvat näkee täältä.
-Henriikka
Kuvat: Wildfoxcouture – Lagoon
Kategoriat: muoti 12 kommenttia

Noin minäkin vaan kesällä luen kirjaa.

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.