Palkintopäivä.

IMG_3455 (kopio)

Tätä päivää oli odotettu. Usein deadlinejen lähestyessä ja työn painaessa selkää kyyryyn, mietin seuraavaa vapaapäivää. Suunnittelen miten aion silloin juhlia, minne mennä ja missä syödä. Eilen palautin opparin aamusta, mutta päivä meni työn parissa. Tänään koitti se päivä, jota olin jo pari viikkoa kutsunut ”Rakkauden päiväksi”. ”Sit mennään leffaan, kahville ja kirpputorille. Sitten aamiasta kolme tuntia. Vuoteessa. Sit juhlitaan ja riemuitaan iltaan saakka.”

Harvoin nämä palkintopäivät ovat ihan yhtä hohdokkaita kuin ennakkounelmissa. Mutta kaiken odottamisen arvoisia yhtä kaikki. Ei voi mennä pieleen, jos päivän kulku on pitkä aamupala, juhlalimut, päiväleffa, haahuilu kaupoissa, kahvihetki Töölöntorin Tintin Tangossa, päivällinen etiopialaisessa ravintolassa ja juoksulenkki. Ja pian vielä lööbaa Pappagallo-jätski kainalossa.

IMG_3765 (kopio)IMG_3626 (kopio) IMG_3628 (kopio) IMG_3633 (kopio) IMG_3635 (kopio) IMG_3648 (kopio) IMG_3669 (kopio) IMG_3679 (kopio) IMG_3688 (kopio) IMG_3713 (kopio) IMG_3717 (kopio) IMG_3761 (kopio) IMG_3774 (kopio)IMG_3786 (kopio) IMG_3805 (kopio) IMG_3823 (kopio) IMG_3831 (kopio) IMG_3833 (kopio) IMG_3834 (kopio) IMG_3836 (kopio) IMG_3851 (kopio)

Ja kaiken kruunasi saapunut kevät. Istuimme ravintolassa, ja yhtäkkiä ikkunan takaa kaahasi  kaksi jäpikkää skeittilaudoilla ohi. Takuuvarma kevään merkki. Vielä kun näkisi lakaisukoneen.
Ihana päivä. Ja muistutus siitä, miksi etiopialainen on maailman parasta ruokaa.
– Henriikka
Kategoriat: elämä, Helsinki, ruoka ja juoma 16 kommenttia

Palkintopäivä.

16 kommenttia

 • karo sanoo:

  Näyttää aika mahti päivältä! Mistä tuo Jannesi takki on ? On hirmu kivan näkönen (niinkuin te molemmat muutenkin) :-)

  • Henriikka sanoo:

   No niin olikin, kiva että tunnelma välittyy. Jannen takki on huikeen kiva. Itse asiassa rakas ystäväni löysi sen Turusta kirpparilta, mutta se on Elvinen.

 • tiia eveliina sanoo:

  Mäpäpä näin tänään KAKSI lakaisukonetta! Molemmat juurikin töölöhuudeilla, ihan mahtia! Ja ainakin viis mopopoikaa, kevät kevät kevät! Missä nuo ihanat postikortit oli?! Haluan!! (pakkomielteinen postcrossaaja [postcrossing.com, tsekkaappas muuten tuo!])

  • Henriikka sanoo:

   EIKÄ mitä hulluu! Törkeen epäreilua. Mopopojat on säälittäviä lakaisukoneiden kuljettajien rinnalla.

   Postikortit on Rosebudista, Kaivopihan sisäpihalta (yliopiston apteekin viekusta). Postcrossing on huippua.

 • Helmi sanoo:

  Tuo ruskea reppu on rakkautta.

 • Mirjam sanoo:

  Etiopialainen ruoka on niiiiiiin parasta!! Söin sitä ekaa kertaa viime syksynä Oslossa ja ah! Mikään ei oo parempaa! Pitää kyl käydä testaamassa toi Saba, kun tulee siellä suunnilla liikuttua!:)

 • Katja sanoo:

  Oi, tulipa tästä postauksesta hyvä mieli!

 • Nimetön sanoo:

  Ajattelin tehdä kansalaisaloitteen koskien sitä, että Jannen pitäisi pitää enemmän hiuksiaan auki. E mul muuuta.
  -Mira

 • anniina sanoo:

  kuulostaapa ihanalta päivältä! monesti juuri ne kauan odotetut vapaapäivät onkin loppujen lopuksi aika tylsiä, kun odotukset ovat niin korkealla. mutta sun päivä kuulosti erittäin hyvältä :-) onnea opparin palautuksesta! ps. tuolla kahvilassa on ilmeisesti rekvisiittana samanlainen pesukone kun meidän pyykkituvassa :’-)

  • Henriikka sanoo:

   Toi on kyllä totta. Odotukset on taivaissa ja sitten kaikki läsähtää kuin sokerikakku. Täytyy paljastaa, että itsekin kyllä kiukuttelin keskipäivän aikaan vähän.

   Ja hei, se ei itse asiassa ole rekvisiittaa, vaan tuonne kahvilaan voi viedä pyykit pesuun!

 • Nimetön sanoo:

  Luulenpa, että teistä olis saanut tuona päivänä aika täydellisen two cools-kuvan (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.