Ei mitenkään erityisen ihmeellinen viikonloppu.

IMG_6915 (kopio) IMG_6825 (kopio)IMG_6969 (kopio)IMG_6888 (kopio) IMG_6860 (kopio) IMG_6982 (kopio) IMG_6907 (kopio)IMG_6927 (kopio)IMG_6989 (kopio)IMG_6887 (kopio)IMG_7038 (kopio)IMG_7032 (kopio)

Nahkatakkikelit. Siihen sanaan liittyy niin paljon, että se tuntuu riittävältä yksinään kirjoitettuna. (Joku miettii tässä vaiheessa, että älä sitten kirjoita, mutta kirjoitanpas, koska höpöttäminen on mun juttu. Joku kommentoikin viime viikolla blogini sisältöä ”sopivan haksahtaneiksi löpinöiksi”.)
Nahkatakin tuoksu, rennosti kaulaan heitetty huivi, nenäonteloissa ja aivoissa saakka tuntuva katupöly. Mukaan napattu kahvi, kuiva asvaltti ja hymy, joka on niin herkässä. Niin herkässä. Tämä viikonloppu on ollut hyvän mielen viikonloppu, vaikka se ei ole ollut mitenkään erityisen ihmeellinen. Ehkä siinä onkin se juju. Elämä alkaa siitä, kun lakkaa haluamasta jotain parempaa.
Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille.
Terveisin sopivan haksahtanut, ei mitenkään erityisen ihmeellinen Henriikka.
Ps. Kuinka moni luki nahkatakkikelit väärin ja hihitti? Janne ainakin oikolukiessaan.
Kategoriat: elämä, Helsinki, kahvilla, oma tyyli 26 kommenttia

Ei mitenkään erityisen ihmeellinen viikonloppu.

26 kommenttia

 • Joh sanoo:

  :D Minä luin nahkatakkelit! <3

  • Henriikka sanoo:

   Mä en yhtään tajunnut, että sitä voisi lukea mitenkään väärin, ennen kuin Janne luki moneen kertaan eikä silti saanut selvää.

 • Heidi Pii sanoo:

  Kai munkin sitten pitää sanoa, mitä mä luin: nahkakikkelit. Aika lähelle sekin. ;D

 • ee sanoo:

  vähän oli pakko hihitellä nahkakikkeleille…hehheh.
  ootte kyllä niin ihana pari !

 • Letter on leather sanoo:

  Oi mä oon niin onnellinen tosta nahkatakkikelistä kun lopultakin villakangastakit voi painua ullakolle tilaa viemästä tuosta naulakosta ihanilta pehmeiltä herkullisilta nahkatakeilta. Love ’em all. Myös sitä sun bikeriä. :)

  • Henriikka sanoo:

   Totta. Villakankaiset kanahäkkiin häpeämään. Kyllä niitä taas sitten syksyllä rakastaa, kun ei ole hetkeen nähnyt. Kiitos. Twist and Tangon upea takki, löytyi verkkokaupasta tajuttomasta alesta.

 • Pieni Lintu sanoo:

  En lukenut väärin, mutta kun mainitsit niin sen jälkeen sa näytti SILTÄ. :D

 • Roosa sanoo:

  oot vikassa kuvassa niin tyytyväisen näköinen, että alkoi itseäkin hymyilyttää :–)

 • Naava sanoo:

  Hohoo vai sellaiset nahkatakkikelit ;) kiva et teillä oli kiva viikonloppu. Minusta se olisi voinu jatkuu vielä.

 • riikka. sanoo:

  Hihi minä hihitin. Nahkatakkikkikkelit

  • Henriikka sanoo:

   hihiihihihih.

   hiihihih. onpa kummallinen mielikuva.

   • riikka. sanoo:

    On niin mukavaa kun näköjään vastailet kommentteihin.
    Olen pitkään lukenut blogiasi, tulee hyvälle mielelle. Ja ystäväni ”fanittavat” Jannen bändiä! Vaikutatte niin symppiksiltä. Kiiiiiitos tästä blogista =)

 • kuvaaja sanoo:

  Pakko kysyä, katsooko kuinka moni oudosti, kun kaivelette kameran esiin kadulla, kahvilassa tms jne. Kun itse harrastan kuvausta, niin ainakin täällä vähän pohjoisemassa saa aika paljon kummaksuvia katseita mustasta mötikkäputkiviritelmästä!

  • Henriikka sanoo:

   Aluksi tuntui aivan ääliömäiseltä ottaa kamera esiin. Tuntui, että koko maailma tuijottaa. MUTTA sitten tajusin, että loppujen lopuksi kaikki taitavat keskittyä tässä maailmassa kuitenkin lähinnä itseensä. Kukaan ei katso tai keskity ”sinuun” läheskään yhtä paljon kuin luulet. Saattaapi joku joskus katsoakin, ja useampikin kyllä, mutta harvempi siihen nyt niin kovasti keskittyy.

 • Anniina sanoo:

  ihanaa, että janne on niin mukana sun bloggailuissa :-) ps. kiitos edellisestä postauksesta, sain vihdoin inspiraation hoitaa itsekin kenkäni kuntoon!

 • Anni sanoo:

  Saanko kysyä mistä takkisi on peräisin? Olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä kirppareilta nahkatakkia mutta eipä ole onnistunut, pian varmaan on pakko taipua kaupan valikoimiin:(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.