Moderni kreikkalaine naine.

_DSC7287ab kopio _DSC7333ab kopio_DSC7288ab kopio

Tuntuu, että jotkut kuvat voi vain pilata kirjoittamalla. Mutta kun epämääräisellä otsikolla aloitettiin, niin ei pidä laittaa jarruja pohjaan tässä vaiheessa. Kuvat ovat taas kerran Aalon käsialaa. Olen hänen kuvauskoekaniininaan aina toisinaan, ja tällä kertaa päädyimme nahkarotsiin, hempeän vaaleanpunaiseen mekkoon ja oksaan hiuksissa. Loogista, ainoastaan loogista.

Tiedättekö ilmiön, kun kameran läpi kaikki omituisimmatkin asukokonaisuudet näyttävät oikeastaan aika tavallisilta? Kun yhdistää viisi kuosia ja näyttää sirkuspelleltä, niin jälkeen päin valokuvissa kokonaisuus on aika perus. Mystistä. Samanlainen olo tulee näiden kuvien vaatekombosta.

Pitäisi pukeutua laakerinlehtiin useamminkin.

– Henriikka

Kuvat: Aleksander Lazarevski / Aalo Photo

Kategoriat: muoti, oma tyyli 4 kommenttia

Moderni kreikkalaine naine.

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.