Uus fleda.

_DSC7149ab (kopio)

Leikkasin ja värjäsin hiukset kotikonstein. Hetken mielijohteesta. Ruskea polkka.

Joojoo, aprillia. Ennakko-aprillia. En jaksa edes aloittaa puijaamista, jätän mainiot pilat muihin blogeihin ja paljastan, että se on peruukki. Olisitte sen varmasi huomanneetkin, sen verran kauniisti ja kiiltävästi kaartuvat nuo hiussuorat alaspäin. Ja ylöspäin, kun tuosta ylemmästä kuvasta puhutaan.

_DSC7172a_v (kopio)

_DSC7185ab (kopio)

Näissä kuvissa on paljon sellaista, josta en pidä ollenkaan ja toisaalta paljon sellaista, mikä miellyttää. Valokuvaajan kameran edessä kaikesta ei saa päättää itse ja muokkauksen läpi kulkevat kuvaajan lempparit. Tulee opittua itsestään ja huomattua, että itselle niin kovin merkitykselliset asiat saattavat toiselle olla mitättömiä.

Sitä keskittyy itsessä niin naurettaviin seikkoihin. Tuijotin ensimmäistä kuvaa ja mietin, miten minulla on tuollainen huvittava pieni kaksoisleuka (huutakaa ”hep”, jos kiinnititte siihen huomiota ennen mainitsemista). Ja nyt Aleksanderin valitsemana ja muokkaamana kuvahan on mitä hilpein. Siitä tulee hyvälle mielelle. Ja on se jo pätevä syy julkaisuun. Toivottavasti joku toinenkin tavoittaa saman hilpeyden.

_DSC7201ab (kopio)

Väsyttää, väsyttää, väsyttää. Äsken olin ystävien luona iltaa viettämässä ja nukahdin kesken hauskanpidon. Nukahdin vaan, vihaisesti sohvalle. Ja meinaan nukahtaa nytkin, siispä kauniita unia ja oman kullan kuvia.

– Henriikka

Kuvat: Aleksander Lazarevski

Kategoriat: muoti, oma tyyli 12 kommenttia

Uus fleda.

12 kommenttia

 • Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhaah x 100

  Ja vau mitä kuvia! naurattaa myös mini”kaksois”leuka O_O :D

  • Henriikka sanoo:

   No mä katsoin, että mikäs ylimääräinen pallero tuossa leuan alla on. Mutta tiedän, erittäin naurettava huomio.

   Jatka hekotteluasi auringonlaskuun.

 • tuo sävy tuo esiin sun silmät tosi hienosti! Ehkä myös kuvankäsittely…mutta! ÄLÄ VAIHDA BLONDIAS POIS! Se on ihanin :)

  • Henriikka sanoo:

   Mulla on pieni aavistus, että kuvankäsittelijällä on näppinsä pelissä silmien värini kanssa, mutta en tiedä varmasti.

   Blondi on ja pysyy. Ainakin nyt vielä ihan rauhassa.

 • karo sanoo:

  hah oot söpö millä tukalla tahansa! ja nuo housut on täydelliset myös

 • spiderwebs sanoo:

  Aaaa, tänä päivänä päällä on jyllänneet ihan mahdottomat polkkatukkahaaveet! Tämä huippukiva kuvasarja ei parantanut asiaa. Hyvältä näyttää. Oletko ajatellut radikaalimpaa lyhentämistä vai oliko polkkamittainen peruukki täysin kuvaajan idea? :–)

  • Henriikka sanoo:

   Heippahei,
   en ole ajatellut radikaalia lyhentämistä tosissani. Nyt kun eka kertaa elämässäni viiletän pitkässä letissä, niin haluan siitä nauttia. Ja etenkin sen helppoudesta. Lyhyt tukka vaatii aina enemmän laittamistakin.

   Mutta olen kyllä sitä mieltä, että hius on uusiutuva luonnonvara ja harkitut kokeilut kannattaa laittaa täytäntöön.

 • Helmi sanoo:

  Vitsi korostaa ruskea sun silmies väriä :-)

  • Henriikka sanoo:

   Tai sitten photoshop. En tiedä varmasti, mitä kuvaaja on tehnyt.

   Mutta ruskeaa ja sinistä kai yleensä ajatelleen toisiaan korostavana, joten voi olla että on muokkaamaton. Kiitos.

 • Hosuli sanoo:

  Tuo kaksoisleukahöpötys (ööö, missä se muka on?!) on hyvä muistutus siitä, miten eri tavalla sitä näkee omat kuvansa. Kukaan muu ei edes huomaa niitä huonoja puolia, joita kuvista itse keksii.

  Mutta jännä, miten erilaisilta kasvonpiirteet voivat erilaisen tukan takia näyttää! Ihan eri tyyppi. Yhtä nätti edelleen tietysti.

  • Henriikka sanoo:

   ”Kaksoisleukahöpötys” oli varmaan se oikein määritelmä selittelylleni. Omista kuvista löytää aina hämmentäviä puutoksia.

   Ihan eri tyyppi, tosiaan. On se jännä, miten niinkin ”pieni” asia kuin hiukset, voivat muuttaa koko ihmisen ulkonäön uuteen suuntaan. Kiitos hosuli, kiitos kun aina jaksat kommentoida niin kivoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.