5 tapaa käyttää huivia hiuksissa.

Huivit ovat suosionsa ansainneet. Kaulassa parhaita, mutta päässäkin melko nokkelia. Kokeilin maanantain ratoksi huivia hiuksissa viidellä eri tavalla. Silkkinen huivi on materiaalinsa vuoksi hiuksiin ideaali, sillä se pysyy paikoillaan, mutta ei ole kuitenkaan karkea tai liian jämäkkä. Kuvien huivi on Becksöndergaardilta (saatu blogin kautta).

Näiden viiden vinkin lisäksi huivihan taipuu vaikka mihin. Omat ideat jakoon kommenttilootaan!

becksondergaard

Rusettihuivi

Ponnarin ympärille sidottu huivi tuo poninhäntään volyymia ja rusetille sidottu huivi on leikkisä ja näyttävä.

becksondergaard2

We can do it

Perinteinen siivojahuivi syntyy, kun huivin päät sitoo otsalle solmuun. Päät voi halutessaan piilottaa huivin alle, jotta eteen jää vain solmuke.

becksondergaard4

Vanha kunnon hippi

Hippihenkiseen lookkiin kuuluu huivin sidonta niskaan. Huivin päät voi jättää vapaasti roikkumaan tai piilottaa huivin sisään.

becksondergaard3

Pyykkärimuija

Etenkin kauneimmat kuosit pääsevät huiveissa esille, kun huivin taittaa kolmionmalliseksi ja sitoo takaraivolta kiinni. Kolmion kärjen voi pujottaa piiloon, jotta vältytään liialliselta alakoulu-fiilikseltä. Huom, aurinkosuojaetu!

becksondergaard5

Kieputettu pötkylä

Yksi uusimmista kokeiluistani on osoittautunut erihyväksi huiviratkaisuksi. Huivi kieputetaan kierteelle ja solmitaan pään ympärille ohueksi rullaksi.

Mitä tuumitte? Oliko käyttökelpoisia ideoita? Suuremmalla huivilla voisi loihtia jotain vielä muhkeampaa, ja jollain sirolla huivilla taas saa kevyempää ja vähemmän huomiotaherättävää. Huiveja on ihana pujotella myös lettien sekaan. Taivas rajana, sisaret.

– Henriikka

Kategoriat: asusteet, hiukset, vinkit 20 kommenttia

5 tapaa käyttää huivia hiuksissa.

20 kommenttia

 • veera sanoo:

  Hei! Miten se suomen twokools edistyy?…;) onks homma viel ajatuksen tasolla vai tipahtanu sieltä jo pois? :D

  • Henriikka sanoo:

   pssst! Juuri eilen puhuimme aiheesta vakavissamme. Ehdottomasti ei ole tipahtanut minnekään, mutta ei ole myöskään varma vielä. Tällaiset projektit kun vievät aikaa aivan todella.

 • Makeita väkerryksiä! Rohkaistuisinpa itsekin! :)

 • Helmi sanoo:

  Hienoja! Olispa mulla enemmän huiveja. Neulotut kaulaliinat valtasivat talvella ohuiden huivien tilan, ehkä pitäisi päivittää eteisen kaulahuvikasa keväisempään tunnelmaan…

  Ja yksi siisti tapa on muuten kiepauttaa huivi vähän kierteelle, että pysyy vähän pötkylänä, ja letittää se sitten mukaan lettiin. :)

  • Helmi sanoo:

   Ainiin muuten, mistä nuo aurinkolasit ovat? :) Näyttävät ihanilta, tykkäisin itekin tuollaisista puukuosisista laseista (vaikka mun päähän ei tunnukaan sopivan oikein mitkään siistin malliset aurinkolasit, pöh).

 • Jonna sanoo:

  Hei kiitos näistä vinkeistä! Aamun hiusongelma ratkaistu ja joku näistä pääseekin testiin. Tuo rusettihuivi oli omaan mieleeni, sitä ensimmäisenä taidankin testata ;D

 • Liina sanoo:

  Söpöjä vinkkejä! Pakko naurahtaa tähän, että hytisin viime viikolla liian vähissä vaatteissani myöhästynyttä junaa odotelleen päässäni ainoa laukusta löytynyt extralämmike, KEITTIÖPYYHE, silleen karjalaismummotyyliin kaulan alle sidottuna. Oispa kuva :D

  • Henriikka sanoo:

   Hahahaha pyyhemummo! Ihan mahtava mielikuva sinusta hytisemässä jossain. Keittiöpyyhe on oikeastaan aika magee asuste, kun tarkemmin miettii.

 • Nimetön sanoo:

  nuo lasit. WAAU

 • Terhi sanoo:

  Tosi kiva postaus : )

 • Hei joku turbaanityyli (jossa ei näytä syöpäpotilaalta) olisi hyvä! En osaa itse tehdä huiviturbaania, mutta anyone? :)

  • Henriikka sanoo:

   True. Turbaani olisi kova. Noin pieni huivi ei taivu turbaaniksi, mutta varmasti jostain isommasta saisi aika mahtihienon.

 • Hosuli sanoo:

  Huippuja! Mutta entäs lyhyisiin hiuksiin? Niissä huivit näyttää usein vähän pöhköiltä, vähän kuin ei olisi hiuksia ollenkaan. Hmm… Ehkä siivoojahuivi voisi toimia.

  • Henriikka sanoo:

   Siis mun mielestä just lyhyisiin hiuksiin huivit sopii NIIN hyvin. Kun olin polkkatukkainen, käytin huiveja paljon nykyistä enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.