Birds birds birds

IMG_6332 (kopio)

Tekis mieli rullata ikkuna auki ja huutaa koko maailmalle: ”Keväääääääääät!” Ollaan Jannen kanssa kevätretkellä, aurinko porottaa ja linnut laulaa melkein sisälle autoon saakka. 1990-vuoden Ukin vanhasta Nissanista on moneksi, ja vanhan c-kasetin kautta saa kuulumaan kauittimista The Bird and the Bee. Sopivalla rähinällä, tietysti. Ei pidä nosta volyymia liian korkealle tai sanoista ei saa tätäkään vähää selvää.

Odotan kesää, kun voi huristella hiljaa maanteitä ja kiertää Suomea. Menolippu Mombasaan -tyylillä. Voi poiketa pikkukylien kirpputoreilla ja syödä jokaiselta kiskalta jäätelöä. Suomen kesä on niin mystisen ihana, koska se on niin surullisen lyhyt. Paras aloittaa haaveilu.

IMG_6403 (kopio)

Kirkkaanoranssi bleiseri on yksi kesävaatteistani. Keskellä synkeää talvea se tuntui vaikealta kaivaa vaatekaapista, mutta huomasin kaipaavani sitä heti auringon palattua tonteille. Poola Katarynan puinen lintukoru ja sininen mekko loivat takin kanssa kunnon kesäkombon. Ainoat hyvin-vähän-kesäiset asiat rajoittuvat hiuksiin ja ihoon. Ne vaikuttavat kilpailevan siitä, miten syvän harmaan sävyn voi saavuttaa. Oi aurinko, tule ja tuo edes muutama pisama.

IMG_6459 (kopio)IMG_6348 (kopio)

Olen aivan kevään vietävissä nyt. Suunnittelen tulevan kesän kaupunkikierroksia ja paikkoja, joissa haluan käydä. On konsertteja, festareita, taidenäyttelyitä ja kahviloita. Ja vähintään kerran kesässä kesäteatteri. Ja sinne hirveästi eväitä ja termarikahvia.

Pian saapuvat myös kaupunginosatapahtumat, kun pihakirppikset ja kyläjuhlat valtaavat kaupungin. Pitääkin laatia kalenteri tänne viime vuoden tapaan. Peace and Love.

– Henriikka

mekko, kengät/second hand, bleiseri/GT, koru/Poola Kataryna

Kategoriat: muoti, oma tyyli, random 13 kommenttia

Birds birds birds

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.