Uudet kengät dippadappadaa

IMG_9764 (kopio)

Yritän kirjoittaa jotain järkevää. Aina aloitan ja pyyhin pois, kun tulen lopputulokseen, että eihän tällainen ketään kiinnosta. Pitäisi jättää järkeily, sillä eihän ketään oikeasti kiinnosta mikään. Päässä pyörii pahaisin korvamato: ”Risella, Risella, Suomen suosituin riisi on Risella”. On soinut aamusta asti, vaikka välillä Reckless Love yritti väliin kipalellaan Hot. It’s getting hot, hot, hotter than….”

Pääsiäisen jälkeinen elämä on ollut hyvää vaikka vähän levotonta. Sellaista tassuttelua ympäri ja ämpäri ja vapun odottelua. Kaupunki on herännyt eloon, terassit on täynnä ja koriskentille virtaa sortsiväkeä. Takapihalta kuuluu pallon pompotusta vähintään iltakymmeneen. Onneksi itse pidän siitä kuminasta, naapurinmummoille lähetän myötätuntoisia ajatuksia.

IMG_9781 (kopio) IMG_9796 (kopio)

Eilen eräs työkaverini johti minut pahoille teille. Hän tiesi mistä naruista vetää: ”Henriikka, sulla on varmaan noin 37-kokoinen kenkä?” Ja niin kävelimme lounastauolla putiikkiin nimeltä Korkkari 37. Helsingin Vallilassa sijaitsevassa kivijalkaliikkeessä myydään malli- ja näytepareja, mikä unelma. Ja niin siinä pääsi käymään, että viininpunaiset Vagabondit kulkivat kassissa kauppojen ovesta ulos minun kantaminani. Hinta oli 45 euroa, joka oli minusta erittäin hyvä hinta kauniista nahkakengistä.

Hyvän ostoksen tunnistaa usein siitä, että sen haluaa heti käyttöön. Tänään askeleet olivat kevyet uusissa popoissa.

IMG_9817 (kopio)IMG_9787 (kopio)

Onko kevät levinnyt muualle Suomeen? Suuri prosentuaalinen osa lukijoistani on Oulusta. Miten Oulu? Kevättä rinnassa?

Tänään oli myös Vaatevallankumous. Jotenkin unohdin hehkuttaa sitä, yksinkertaisesti unohdin vaan. Käänsin kuitenkin paitani nurinpäin ja huomasin kirppispaitani olevan Tanskassa valmistettu. Vaatevallankumousta saisi jatkua tämän päivän jälkeenkin, jatkuvana projektina maailman täystuhoon saakka.

Positiiviselle kirjoitukselle positiivinen loppu.
– Henriikka

kukkapaita/second hand, bleiseri/GT, kengät/Vagabond, farkut/Levi’s

Kategoriat: muoti, oma tyyli 10 kommenttia

Uudet kengät dippadappadaa

10 kommenttia

 • veera sanoo:

  Oulu mainittu, woop woop! Hyvinpä täällä, aurinko paistellut (paitsi ei nyt tietenkään, kellonajalla 22.31).

  Mä puolestani kerrankin edes vähän ajankohtaisesti kirjoitin hieman vaatevallankumouksesta, vaikka yleensä blogissa onkin vähän hiljaisempaa.

 • annika sanoo:

  Kevät Oulussa etenee, ei tosin niin vauhdilla kuin siellä etelässä, mutta eiköhän se kesä sieltä vielä tuu :)

  • Henriikka sanoo:

   Sieltä se pikkuhiljaa tulee varmasti sinnekin. Täällä etelässä on jo melkoinen kevät. Pikkuisen lämpimämpiä ilmoja vaan odotellessa!

 • millamainen sanoo:

  Ihan on sun tyyliset kengät! Hyvä löytö! :)

 • Jenni sanoo:

  Rovaniemellä lunta vielä vähän, silti ulkona pystyy istumaan jo vähän monet pitkähihaiset paidat päällä. :)

 • Roosa Myller sanoo:

  Ihanat noi kengät<3 Mullakin on blogi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.