Vintage Polka Dot

teddybear teddybear2 teddybear3 teddybear4

Pitkäperjantai. Ei parane laittaa hymykuvia. Mutta musta, valkopalloinen mekko varmaan sopii päivään. Kirpputorilta löydetty vanha mekko on harvoja tyköistuvia mekkojani. Helma laskeutuu hieman pussimaisesti sopivalle korkeudelle ja hameosan taskut kruunaavat. Mekon pienet kaulukset ja etuosan napit ovat kauniita yksityiskohtia.

Viinirypälekorvikset ovat Thaimaan matkalta. Niistä ovat innostuneet niin monet yllättävät ihmiset. On hassua, että täysin mustiinpukeutunut, tuimakasvoinen matkustaja kääntyy yhtäkkiä bussissa kohti ja kertoo, kuinka paljon pitää oudoista korviksistani. Ei voi kun hymyillä. Vaikka olisikin pitkäperjantai.

Pääsiäisloma menee visusti turvassa muulta maailmalta. Ensin anoppilassa ja sitten omien vanhempien luona. Perinteinen pääsiäisen pilkkikisa taitaa jäädä haaveeksi, mutta onneksi olen vihdoin päässyt yli viime kisan tuottamista traumoista ja voin julkaista tulokset ja kuvat vuodelta 2013.

Pääsiäistunnelmiin myöhemmin. Toivottavasti isoveikat ovat ostaneet mulle My Little Pony -munia.

– Henriikka

kengät, mekko/second hand, korvikset Thaimaasta ja nalle anopin lapsuuden aarre

Kategoriat: muoti, oma tyyli 6 kommenttia

Vintage Polka Dot

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.