After party looks! !!

vihreatakki

Vihdoin eilen tajusin yhden elämäni faktan. Tyylini on parhaimmillaan juhlien jälkeen. Siinä taas maailman yksinkertaisin tosiasia aukikirjoitettuna. Pidän kyllä siitä hetkestä, kun peilin edessä laittaudutaan, laitetaan huulipunaa huuliin, sukkahousut jalkaan ja valmistaudutaan kunnon juhliin. Parhaimmillani olen kuitenkin kekkereiden jälkeen. Kun saan vaihtaa tiukan tulppaanimekon boyfriend-farkkuihin ja heittää liian suuren bleiserin päälle. Tukka on kerrankin vähän laitettu ja huulipuna on jäänyt suulle.

Monelle ”after party look” tuo varmaan erilaisia mielikuvia, mutta minulle ne ovat ehdottomasti parhaimpia tyylihetkiäni.

IMG_2346vihreätakki2IMG_2302

 

vihreätakki3

Kesäjuhlien jatkot, kotiseutumatkat vanhalla autolla kesähäiden jälkeen. Pysähdykset hiljentyneille huoltoasemille ja junanradan varteen, jonne ei enää pysähdy nopeimmat junat. Heinäkuun lyhtyjuhlat, juhannustanssit ja karkelot elokuun viileiden öiden kunniaksi.

Aistin, että ollaan tyylini kultakauden äärellä.

– Henriikka

takki, kengät / second hand, farkut / Twist & Tango, laukku / Lumi (saatu)

Kategoriat: muoti, oma tyyli 9 kommenttia

After party looks! !!

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.